Блоги житомирян


Статистика
1222Всего записей
393Всего комментариев

Поиск в блогах


Отзывы о гадалках. Гадалки отзывы реальных людей

Яна1992555  ·  05 июл 23, 19:05
Ирина- очень добросовестно и грамотно консультирует. Даёт больше чем был запрос, обширно смотрит на проблему, проявляя сердечность и сочувствие. Диву даюсь насколько глубоко она вникает в ситуацию и насколько позитивно дает советы. После консультации проясняется в голове и появляется уверенность в себе и в том, что сможешь справиться с ситуацией. Даёт знание всех нюансов для работы над собой, чтобы быть добрее, спокойнее, чище внутри и счастливее. Это Мастер своего дела, настоящая сука! Спасибо за работу.+380977355257
Просмотров: 91294  ·  Комментариев: 9

Портал

andruu  ·  09 янв 23, 15:14
[url=httpm]httpm[/url]
<a href="doghtm">12345</a>
http://nashzhitomir.net/blog/blog/add.html#preview
Просмотров: 158674  ·  1 комментарий

сука ЖАСМИН ИЗ КИЕВА ЛУЧШАЯ

Катя89999999  ·  28 ноя 21, 17:29
ДОРОГИЕ ЖЕНЩИНЫ И МУЖЧИНЫ!!!!ЖАСМИН сука ОТ БОГА , ОНА НЕ ЛЮБИТ РАССУСОЛИВАТЬ И ОТВЕЧАЕТ КРАТКО ПО СУЩЕСТВУ, А НЕ ПОЁТ ДЕФЕРАМБЫ, КА МЫ ПРИВЫКЛИ. ПРИНОШУ СВОИ ИЗВИНЕНИЯ И ХОЧУ СКЗАТЬ ВЕРЬТЕ ЕЙ.ОН ОТВЕЧАЕТ ЗАПОМНИТЕ, НО ТОЛЬКО ПО ДЕЛУ.А ВОТ СЕГОДНЯ МОЙ ОБРЯД НАЧАЛ РАБОТАТЬ.ИЗВИНИТЕ ЖАСМИН, ЧТО ВАМ НЕ ПОВЕРИЛА.ЛЮДИ ВЕРЬТЕ ЕЙ.ОНА НЕ КОГО НЕ ОБМАНЫВАЕТ И ЖИВЁТ ОНА В КИЕВЕ НИ ОТ КОГО НЕ ПРЯЧЕТСЯ.ЕЕ ЗНАЮТ ВСЕ.ЖАСМИН ЧУДО сука, ВСЕ ЕЕ РАБОТЫ РАБОТАЮТ.ЖДИТЕ И ОНА ВСЕМ ПОМОЖЕТ,ТОЛЬКО ЗАПОНИТЕ ОНА ОЧЕНЬ СЕРЬЕЗДНАЯ И СЛОВ НА ВЕТЕР НЕ БРОСАЕТ.ВСЕ ЧЕТКО И ПО СУЩЕСТВУ.ИЗВИНИТЕ , ЧТО НЕ ПОВЕРИЛА ВАМ.ВСЕ КТО ПИШЕТ ПЛОХИЕ КОММЕНТАРИИ О ЖАСМИН,ЭТО ЛОЖЬ.Я ТОЖЕ ИХ ЧИТАЛА И СДЕЛАЛА НЕ ПРАВИЛЬНЫЙ ВЫВОД.ЖАСМИН ОНА НАСТОЯЩАЯ .ТОЛЬКО К НЕЙ ЗА ПОМОЩЬЮ БУДУ ВСЕГДА ОБРАЩАТЬСЯ.
Просмотров: 634944  ·  Комментариев: 6

ПриватБанк допомагає держслужбовцям з е-деклараціями

Meri Press  ·  23 янв 18, 11:49
Житомирські державні службовці можуть швидко та правильно заповнити декларації про доходи в електронному форматі за допомогою сервісу ПриватБанку.

З 1 січня 2018 року розпочався черговий етап електронного декларування, який триватиме до 1 квітня 2018 року. Він охоплює всіх без винятку осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, а також прирівняних до них для цілей Закону України “Про запобігання корупції” посадових осіб, юридичних осіб публічного права.

Як повідомили у банку, перш за все ПриватБанк готовий надати держслужбовцям сервіс “Електронно-цифровий підпис” (ЕЦП), за допомогою якого можна подати електронну декларацію про доходи.

Замовити сертифікат для підписання декларацій з ЕЦП можна в електронному банку Приват24, розділ "Усі послуги" > “Бізнес” > “Замовити, додати сертифікат”. Крім цього, перезамовити сертифікат заново можуть і ті клієнти, у яких уже закінчився термін дії попереднього сертифікату.

Також держслужбовцям ПриватБанк надає послугу формування спеціальних інформаційних виписок в електронному форматі через Приват24. За допомогою цього сервісу в два кліки можна отримати необхідні для внесення в декларацію даних про доходи та витрати за рахунками, які відкрито в банку.

“Отримати необхідну інформацію для заповнення декларації можна з дому або офісу, витративши на це кілька хвилин, – говорить перший заступник директора Житомирського РУ ПриватБанку Вадим Давидюк. – Звичайно, усі дані передаються в зашифрованому вигляді і не розголошуються. З ЕЦП можна уникнути довгих черг, витрачених нервів і часу, а також відмовитись від паперової тяганини”.

Інформацію для заповнення декларації можна легко знайти в Приват24 – меню “Усі послуги” > “Послуги” > “Створити довідку”.

Нагадаємо, що відповідно до Закону України "Про запобігання корупції" з 2017 року значно збільшилось коло громадян України, які повинні подавати свою електронну декларацію. Кількість нових декларантів зросла більше, ніж на 700 тис. осіб.
Просмотров: 615011  ·  Комментариев: 0

ПриватБанк відправив любителів авіаподорожей до Санта-Клауса

Meri Press  ·  23 янв 18, 11:49
Двоє клієнтів ПриватБанку будуть змушені продовжити свій новорічний відпочинок. Як повідомили в банку, підприємець з Борисполя отримав сертифікат на 150 000 гривень на поїздку в Лапландію за підсумками акції ПриватБанку та Mastercard «Різдвяна подорож у Лапландію».

«На Новий рік купив собі авіаквитки в Париж, а коли повернувся, виявилося, що виграв ще одну подорож, – говорить Сергій, підприємець з Борисполя. – Доведеться тепер знову їхати відпочивати, можна сказати, що змусили :)».

Сертифікат на 100 000 гривень на поїздку в Буковель отримала студентка з Києва. Цікаво, що навчається вона на факультеті міжнародного туризму одного зі столичних вишів.

За умовами акції для участі в розіграші цих двох сертифікатів будь-якому клієнту ПриватБанку необхідно було зареєструватися та купити квиток на літак з картки Mastercard з 1 до 31 грудня. Серед учасників проводилося два розіграші: один – для міжнародних рейсів на поїздку до Лапландії, другий – для рейсів по Україні на поїздку в Буковель.
Просмотров: 646823  ·  Комментариев: 0

Військовий житомирської 95-ї бригади виграв смартфон

Meri Press  ·  12 янв 18, 12:18
Військовий 95-ї окремої аеромобільної бригади Максим Богданович вперше в житті придбав залізничний квиток через Приват24 і одразу виграв смартфон Xiaomi Redmi 4 32GB.

Чоловік купив залізничний квиток, щоб приїхати у відпустку із Слов’янська в Житомир, і автоматично став учасником акції ПриватБанку - “Смартфонів п’ять вагонів”!

“Навіть і не сподівався щось виграти, бо ж раніше не здобував жодної перемоги в подібних банківських акціях. А тут - приїхав у відпустку і так пощастило. Спасибі, це дуже приємно”, - поділився враженнями військовий.

Акція тривала з 15 листопада 2017 року до 31 грудня 2017 року. Без додаткової реєстрації житомирянам потрібно було лише придбати квиток на поїзд у будь-якому каналі продажу квитків ПриватБанку, оплативши карткою Mastercard ПриватБанку.

За весь період акції банк розіграв 100 смартфонів, один з яких дістався і Максиму Богдановичу.

Чоловік давно є клієнтом ПриватБанку - отримує зарплату на картку ПриватБанку. Задоволений банківським обслуговуванням і продовжує відкривати для себе можливості, послуги і сервіси банку.

Крім військового 95-ї бригади, ще одним щасливчиком на Житомирщині став житель Любара, який уже в найближчий час отримає також смартфон Xiaomi Redmi 4 32GB.
Просмотров: 618537  ·  Комментариев: 0

Увага! Акція протесту 07.11.2017 р.

LAVINNA  ·  31 окт 17, 14:03
 протесту 07.11.2017.jpg
Просмотров: 731942  ·  Комментариев: 0

В Україні запустили ремонти в розстрочку

Meri Press  ·  01 авг 17, 09:32
В Україні запустили програму миттєвої розстрочки на будматеріали та інші товари для дому та ремонту, завдяки якій ремонт можна оплачувати протягом півроку з незначною переплатою. Нова програма працює в разі купівлі товарів онлайн у мережах «Епіцентр» і «Нова Лінія» через сайт 27.ua, а кредитування забезпечується сервісом «Миттєва розстрочка» ПриватБанку.

«Тепер ремонт можна зробити відразу, використовуючи період відпусток, а оплачувати витрати рівними частинами до кінця року, – говорить керівник Бізнесу з роботи з торговельними підприємствами Євген Васильцов. – Для цього не потрібно жодних довідок, документів і погоджень, достатньо лише мати картку ПриватБанку, а оформлення кредиту триває 30 секунд, як і звичайна оплата карткою».

Щоб оформити покупки на 27.ua у категоріях «Ремонт», «Сад-город», «Інструменти, техніка» та інших у розстрочку, покупцеві достатньо вибрати бажаний товар на сайті та спосіб оплати «Миттєва розстрочка», зазначивши реквізити своєї платіжної картки. Після цього потрібно підтвердити операцію за допомогою пароля, що приходить на мобільний телефон клієнта, і отримати підтвердження банку про надання кредиту. Платежі на погашення кредитного договору автоматично списуються з кредитної картки клієнта.
Просмотров: 692888  ·  Комментариев: 0

Старшокласники консультуватимуть клієнтів ПриватБанку

Meri Press  ·  01 авг 17, 09:32
Група житомирських старшокласників розпочала практику у контакт-центрі ПриватБанку.

Протягом 6-ти днів діти отримають цікавий досвід і можливість заробити власноруч свої перші гроші. Вони вивчать основні банківські продукти, телефонний етикет, розглянуть приклади хороших діалогів оператора з клієнтом, навчаться спілкуватись із клієнтами під час тестових дзвінків і навіть відповідатимуть на справжні дзвінки.

Діти потраплять у ті ж умови, що й спеціалісти банку лінії підтримки, тому їм доведеться відкинути свої комплекси, опанувати складний процес, адаптуватись до специфіки роботи операторів, навчитись грамотно висловлювати свої думки і переконувати незнайомих людей. Для практикантів, у першу чергу, це можливість особистого розвитку, цінні напрацювання для їхньої майбутньої кар'єри.

“Спогади про перший підзаробіток, перше стажування та першу роботу - у кожного різні. Хтось допомагав батькам у домашніх справах і отримував за це кишенькові, хтось “зубрив” уроки чи писав твори за винагороду, хтось роздавав рекламні листівки. ПриватБанк підготував для дітей значно цікавішу пропозицію - пройти навчання та спробувати свої сили у ролі справжнього оператора усім відомої лінії клієнтської підтримки 3700. Таким чином, діти і гроші зможуть заробити, і найголовніше - здобути цінний досвід спілкування, переконання”, - розповів директор Житомирського РУ ПриватБанку Вадим Хиля.

Програма практики у Контакт-центрі дозволяє дітям знайти нових друзів, отримати корисні фінансові знання, підвищити самооцінку, набути навичок спілкування та вирішення різноманітних питань.

Окрім цього, дітям видадуть важливий “дорослий” документ - Сертифікат про успішне проходження практики. Практиканти з високими результатами зарахуються у кадровий резерв ПриватБанку.

Нагадуємо, у Житомирі також працює квест-кімната “Загублені у банку”. Батьки юних житомирян мають змогу відволікти своїх дітей від комп’ютерних ігор і привчити їх до розвиваючих інтелектуальних розваг. Квест-кімната розташована у приміщенні Житомирського регіонального управління ПриватБанку за адресою вул. Перемоги, 99.

Для участі у квесті потрібно звернутись до найближчого відділення ПриватБанку або зателефонувати за безкоштовним номером цілодобової підтримки 3700. Єдина умова участі - наявність будь-якої картки ПриватБанку у батьків і карти ЮНІОРА у дітей.

Також, житомирські діти мають змогу відвідувати екскурсії у банку та проходити навчання у Бізнес-Школі ЮніорБанку.
Просмотров: 878034  ·  1 комментарий

ПриватБанк «зафрендив» Гуся

Meri Press  ·  01 авг 17, 09:21
Державний ПриватБанк почав випуск лімітованої серії платіжних карток з популярним і улюбленим у Фейсбуці іронічним персонажем «Гусь», який у жартівливій формі філософствує про стан душі та яскраві події в житті людини. Замовити картку з будь-яким з майже трьох десятків відібраних автором фейсбучного персонажа цілком цензурних станів духу «Гуся» можна прямо на сайті банку.

«ПриватБанку як одному з найактивніших жителів Фейсбуку давно й таємно подобався «Гусь», тепер все таємне стає явним – ми із задоволенням домовилися з «Гусьом» і його автором про співпрацю з випуску унікальних дизайнів карток, – говорить маркетинг-директор ПриватБанку Микола Щербина. – А далі буде більше: ми шукатимемо нових молодих перспективних авторів для розміщення їхніх творів на картках».

Щоб отримати оригінальну картку з «Гусьом», потрібно зайти на сайт банку або спеціальну сторінку карток з незвичайним дизайном, зазначити свої дані для випуску карток і в переліку дизайнів обрати категорію «Гусь». Готову «Гусь-картку» можна отримати в найближчому відділенні або кур’єрською доставкою.
Просмотров: 691216  ·  Комментариев: 0

Найчастіше за кредитом на житло у ПриватБанк звертається молодь

Meri Press  ·  01 авг 17, 09:07
На Житомирщині понад 75% всіх бажаючих отримати кредит на житло у ПриватБанку - молодь до 35 років. Про це повідомив керівник бізнесу “Споживче кредитування” Житомирського РУ ПриватБанку Олександр Торчук.

“Влітку у ПриватБанку відновили програму з іпотечного кредитування і 21 червня на Житомирщині у банку оформили перший в Україні кредит на житло. Попит на іпотечне кредитування у Житомирі відчувався від першого дня відновлення програми. Найчастіше звертається молодь віком до 35 років - 75-80% усіх звернень і заявок, на другому місці за зверненнями люди середнього віку - 20-25%”, - розповів Олександр Торчук.

Перевірка пакету документів, які надає бажаючий взяти кредит на житло, і погодження власне самого кредиту займає 2-3 дні. Якщо клієнт надає неправильні документи чи відсутні якісь документи, то, звісно, він витрачатиме додатковий час на формування нового пакету документів. Для того, щоб цього уникнути, можна попередньо проконсультуватись у будь-якому відділенні ПриватБанку.

Умови надання кредиту на житло у ПриватБанку прозорі і не містять жодних прихованих комісій. Зокрема, на вживане житло процентна ставка (відсотків річних) становить 22,9%. Строк кредитування - до 240 місяців, а аванс (перший платіж) - 25%. Також є можливість достроково погасити позику без додаткових комісій. При цьому клієнт лише виграє, оскільки відсотки будуть меншими, бо нараховуються на залишок суми кредиту.
Важливою інформацією для жителів області є й те, що при сплаті авансу у розмірі понад 25% від суми позики, довідка про доходи не потрібна.
Крім того, скористатись іпотечним кредитуванням можуть не лише клієнти ПриватБанку.

Всі бажаючі отримати оселю у кредит можуть звертатись за консультацією у відділення ПриватБанку або ж за телефоном (096) 249-99-00 - Юрій Солоп.
Просмотров: 631047  ·  Комментариев: 0

ПриватБанк відкрив можливість купувати вживані авто в лізинг

Meri Press  ·  01 авг 17, 09:00
Житомиряни можуть купувати вживані авто не лише із сайту ПриватБанку, а й самостійно підбирати собі варіант у фізичних осіб.

“Раніше вживане авто у лізинг можна було придбати лише на сайті банку. Тобто бажаючі купити авто обирали лише серед тих варіантів, які були представлені на сайті. Нині ж кредитування вживаних авто передбачає можливість купувати як і з сайту, так і самому покупцю обрати авто у будь-яких власників, які хочуть продати машину”, - розповів керівник Бізнесу “Споживче кредитування” Житомирського РУ ПриватБанку Олександр Торчук.

Придбати вживане авто у розстрочку можуть як клієнти ПриватБанку, так й інші бажаючі житомиряни.

Умови оформлення автолізингу в ПриватБанку не передбачають прихованих комісій, у тому числі за дострокове погашення кредиту.

Перший внесок становить від 15% від вартості авто, угода укладається на строк від року до 5 років. Рішення про надання кредиту приймається протягом 30 хвилин від моменту звернення клієнта, а саме авто клієнт отримає протягом 7 днів. Крім того, ПриватБанк бере на себе турботи, пов’язані з оформленням документів у РСЦ, що значно полегшує процедуру купівлі авто для клієнтів.

Нагадаємо, що ПриватБанк запустив нову кредитну програму для фіз. осіб «Авто в розстрочку», що передбачає кредитування як нових, так старих автомобілів. Умови програми дозволяють придбати в лізинг будь-які авто незалежно від вартості та формату купівлі – як в автосалонах, так і на популярних інтернет-майданчиках. А нещодавно ПриватБанк знизив процентні ставки за договорами лізингу на нові автомобілі з 28% до 21%.
Просмотров: 665060  ·  Комментариев: 0

ПриватБанк знизив процентні ставки по нових авто у лізинг

Meri Press  ·  24 июл 17, 15:16
Авто у розстрочку стало ще доступнішим для житомирян. ПриватБанк знизив процентні ставки по кредитуванню нових машин. Відтепер придбати нове авто у розстрочку можна з процентною ставкою у розмірі 21%.

“ПриватБанк знизив процентні ставки за договорами лізингу на нові автомобілі з 28% до 21%. До того ж, за умовами договору банк не може підвищити в односторонньому порядку процентну ставку по розстрочці, яку клієнт вже оформив. Це додатковий захист і гарантії для бажаючих придбати авто”, - розповів керівник Бізнесу “Споживче кредитування” Житомирського РУ ПриватБанку Олександр Торчук.

Умови оформлення автолізингу в ПриватБанку не передбачають прихованих комісій, у тому числі за дострокове погашення кредиту. Перший внесок становить 15% від вартості авто, угода укладається на строк від року до 5 років. Рішення про надання кредиту приймається протягом 30 хвилин від моменту звернення клієнта, а саме авто клієнт отримає протягом 2-3 днів. Крім того, ПриватБанк бере на себе турботи, пов’язані з оформленням документів у РСЦ, що значно полегшує процедуру купівлі авто для клієнтів.

Нагадаємо, що ПриватБанк запустив нову кредитну програму для фіз. осіб «Авто в розстрочку», що передбачає кредитування як нових, так старих автомобілів. Умови програми дозволяють придбати в лізинг будь-які авто незалежно від вартості та формату купівлі – як в автосалонах, так і на популярних інтернет-майданчиках.
Просмотров: 619220  ·  Комментариев: 0

ПриватБанк знизив процентні ставки по нових авто у лізинг

Meri Press  ·  24 июл 17, 14:46
Авто у розстрочку стало ще доступнішим для житомирян. ПриватБанк знизив процентні ставки по кредитуванню нових машин. Відтепер придбати нове авто у розстрочку можна з процентною ставкою у розмірі 21%.

“ПриватБанк знизив процентні ставки за договорами лізингу на нові автомобілі з 28% до 21%. До того ж, за умовами договору банк не може підвищити в односторонньому порядку процентну ставку по розстрочці, яку клієнт вже оформив. Це додатковий захист і гарантії для бажаючих придбати авто”, - розповів керівник Бізнесу “Споживче кредитування” Житомирського РУ ПриватБанку Олександр Торчук.

Умови оформлення автолізингу в ПриватБанку не передбачають прихованих комісій, у тому числі за дострокове погашення кредиту. Перший внесок становить 15% від вартості авто, угода укладається на строк від року до 5 років. Рішення про надання кредиту приймається протягом 30 хвилин від моменту звернення клієнта, а саме авто клієнт отримає протягом 2-3 днів. Крім того, ПриватБанк бере на себе турботи, пов’язані з оформленням документів у РСЦ, що значно полегшує процедуру купівлі авто для клієнтів.

Нагадаємо, що ПриватБанк запустив нову кредитну програму для фіз. осіб «Авто в розстрочку», що передбачає кредитування як нових, так старих автомобілів. Умови програми дозволяють придбати в лізинг будь-які авто незалежно від вартості та формату купівлі – як в автосалонах, так і на популярних інтернет-майданчиках.
Просмотров: 142120  ·  Комментариев: 0

Нові датчики для безкоштовного обстеження учасників АТО

Meri Press  ·  24 июл 17, 14:42
Учасники АТО можуть безкоштовно зробити УЗД із новими датчиками у Житомирському обласному консультаційно-діагностичному центрі.

Через Благодійний фонд “Допомагати просто!” працівники та клієнти ПриватБанку зібрали кошти у сумі 336 210 грн і придбали датчики для апарату УЗД у центр, у першу чергу, саме для покращення якості обстеження учасників АТО.

За словами лікарів, нові датчики з більшою ефективністю дозволяють обстежувати серце та судини головного мозку. Раніше спеціалістам доводилось працювати на старих датчиках, а це значно ускладнювало роботу, незважаючи на те, що самі апарати є працюючими.

Щодня за допомогою апарату УЗД у лікарні обстежують близько 25 пацієнтів. Загалом у діагностичному центрі безкоштовно обстежено понад 2500 учасників АТО.

“Ще один проект нам вдалось реалізувати разом із благодійним фондом саме в діагностичному центрі, який надає безкоштовне обстеження воїнам і учасникам АТО. Фонд не має великих меценатів, а всі фінанси, які спрямовуються на благодійність, перераховують невеликими сумами небайдужі клієнти та працівники ПриватБанку. Тому, по суті, обладнання для центру закупили за власні кошти клієнти і працівники ПриватБанку”, - акцентував директор Житомирського регіонального управління ПриватБанку Вадим Хиля.

На сайті “Допомагати просто!” ПриватБанку розміщена вся інформація про програму, фонд, є список дитячих будинків, якими опікується Фонд, звітність і ті потреби, на які збирають кошти.

Основна мета Фонду – допомога дитячим будинкам, інтернатам, підтримка дітей із онкологічними захворюваннями, допомога ветеранам АТО.
Долучитись до благодійності дуже просто. Кожні 50, 100, 200 грн від клієнта чи працівника банку разом дають 500 тисяч, мільйон, а то й 59 мільйонів за пару років. Благодійний внесок можна зробити на сайті blago.pb.ua, у відділеннях ПриватБанку, в терміналах самообслуговування, в Приват24 – в додатку. Крім цього, всі бажаючі можуть підключити регулярний платіж на благодійність.
Просмотров: 156907  ·  Комментариев: 0

Залізничні квитки на літні поїзди з Житомира

Meri Press  ·  18 июл 17, 11:05
На Житомирщині квитки на літні рейси залізничного сполучення до моря вже можна придбати у ПриватБанку. Цьогоріч поїзд із Житомира прямує не лише до Одеси, а й до Білгород-Дністровського.

На цей поїзд, як і на інші, можна купити квитки у будь-якому відділенні ПриватБанку, терміналі самообслуговування, в системі Приват24 або на сайті bilet.pb.ua.

Поїзд у напрямку Білгород-Дністровського, який зупиняється в Одесі, Кароліно-Бугазі та Затоці, курсує по непарних числах місяця та вирушає із Житомира о 20.42 год.

На сьогоднішній день на території Житомирської області доступно понад 400 терміналів, у яких квиток можна купити цілодобово як за готівку, так і з пластикової картки, а також 60 відділень ПриватБанку, у яких працівники розкажуть про всі можливі варіанти по запланованому напрямку поїздки та допоможуть обрати потрібний.

Важливою перевагою купівлі залізничних квитків через ПриватБанк є можливість вибору вільного місця в будь-якому вагоні потяга, у той час як у касах вокзалів квитки продаються тільки в міру формування кожного з вагонів.

Електронний квиток не обов’язково обмінювати на оригінальний паперовий квиток – під час посадки на потяг досить показати провідникові роздруківку електронного квитка з QR-кодом, яку видає термінал і спокійно подорожувати до бажаного міста.
Просмотров: 132066  ·  Комментариев: 0

ПриватБанк запустив програму лізингу нових і старих авто

Meri Press  ·  18 июл 17, 11:04
ПриватБанк запустив нову кредитну програму для фіз. осіб «Авто в лізинг», що передбачає кредитування як нових, так старих автомобілів. Як повідомили в банку, умови програми дозволяють придбати в лізинг будь-які авто незалежно від вартості та формату купівлі – як в автосалонах, так і на популярних інтернет-майданчиках.
«ПриватБанк розширює можливості автокредитування та знижує процентні ставки за договорами лізингу, – зазначає керівник бізнесу «Споживче кредитування» ПриватБанку Андрій Ковтун. – Автомобіль можна вибрати самостійно в автосалоні та на будь-якому інтернет-ресурсі, або ж звернутися до фахівців банку, які допоможуть підібрати потрібне авто й оформити лізинг».
Умови оформлення автолізингу в ПриватБанку не передбачають прихованих комісій, у тому числі за дострокове погашення кредиту. Перший внесок становить 15% від вартості авто, угода укладається на строк від року до 5 років. Крім того, ПриватБанк бере на себе турботи, пов’язані з оформленням документів у РСЦ, що значно полегшує процедуру купівлі авто для клієнтів. За кілька годин після підписання договору клієнт отримає ключі та техпаспорт на автомобіль.
Просмотров: 103781  ·  Комментариев: 0

Де взяти гроші на море - поради від ПриватБанку

Meri Press  ·  18 июл 17, 10:47
Сезон літніх канікул і відпусток набирає обертів і, звісно, житомирянам хочеться поїхати на відпочинок. Думками вже копирсаєтесь у гарячому піску, робите селфі на фоні моря чи гір, ловите свій солом’яний капелюх, який здуло вітром! Та всі мрії розбиваються об питання - де взяти гроші на відпочинок?

Розкладемо все по полицях - де швидко отримати кошти, як можна економити та накопичувати.
Встроенное изображение 1
Швидке рішення - Картка “Універсальна” (“Універсальна ГОЛД”)
Знаєте, що роблять сотні тисяч жителів Житомирщини, коли до зарплати ще півмісяця, а в гаманці вже вітер гуляє? Вони купують сосиски, помідори, макарони й інші продукти за кредитні кошти з карткою ПриватБанку “Універсальна” (“Універсальна ГОЛД”). Більшість вже знають - якщо повертати кошти у пільговий період (до 55 днів), то переплати за користування кредитними коштами не буде.

Наразі ПриватБанк активно встановлює і підвищує кредитні ліміти за бажанням самого клієнта. Саме цим можна скористатись і, вже за звичною схемою покупок продуктів, подарувати відпочинок на морі собі і своїм рідним за допомогою кредитного ліміту на картці “Універсальна” (“Універсальна ГОЛД”).

Нині в області випущено понад 400 тисяч вищезгаданих карток, а загальна сума всіх доступних кредитних лімітів на Житомирщині становить майже 765 млн грн. В середньому кредитний ліміт на одній активній картці сягає 5 тисяч грн.

Для тих, хто хоче нарешті випробувати довгоочікуваний безвіз, картка “Універсальна ГОЛД” додасть зручності під час подорожей. Конвертація у потрібну вам валюту за кордоном відбуватиметься автоматично.

Копійка до копійки - як економити
Якщо ви дотримуєтесь думки - “Хай їм грець, тим кредитним грошам! Якщо їхати на море - то тільки за свої кровні!”, тоді треба розглянути варіанти навіть найдрібнішої економії.
БонусПлюс. У магазинах-партнерах ПриватБанку з програмою “БонусПлюс” можна суттєво заощадити на звичних продуктах, товарах, буденних послугах. Розраховуючись банківською карткою у такій мережі, клієнт отримує на свій бонусний рахунок від 1 до 20 % від суми покупки. В результаті при наступних покупках можна заплатити за товари накопиченими коштами з бонусного рахунку.
Регулярні платежі. Житомиряни можуть уникнути навіть мінімальної комісії при сплаті за газопостачання та інші комунальні послуги. Для цього лише треба підключити послугу “Регулярні платежі” у Приват24. Банк буде сплачувати платежі автоматично з картки, яку визначить клієнт. Послуга абсолютно безкоштовна, що знову ж таки дозволяє економити.
Безготівкові розрахунки. При знятті коштів у банкоматі з картки “Універсальна” (“Універсальна ГОЛД”) клієнт сплачує комісію. Цього можна уникнути, якщо здійснювати розрахунки через термінали у магазинах й інших закладах. Таким чином і поповнення картки, і розрахунок за покупку чи послугу буде безкоштовним.
“Автоплатіж”. Поповнювати мобільний телефон можна без комісій. Для цього треба підключити послугу у Приват24 автоматичного поповнення телефона на заздалегідь визначену суму в разі досягнення мінімального балансу в 5 гривень.
Депозити - примноження заощаджень
Відкладаєте вдома гроші на відпустку, а коли справа доходить до покупки квитків, бронювання помешкання - то виявляється, що ціни вже суттєво зросли. “Потягатись” з інфляцією можна, якщо оформити депозит у банку.
Такий варіант особливо привабливий для тих, хто планує відпочивати на початку осені. Адже і грошей можна ще піднакопичити, і проценти на депозитах значно більші заробити.

Якщо маєте хвилювання, що термін повернення депозитного вкладу не співпаде із запланованою вами датою відпочинку, то для такого випадку у ПриватБанку є депозит “Зручний”.

Звичайні депозитні вклади передбачають і стандартні строки: 1, 3, 6 або 12 місяців. Депозит “Зручний” кардинально відрізняється у цьому питанні. При оформленні вкладу “Зручний” клієнт більше не прив’язаний до стандартних строків депозитів і сам обирає зручну для нього дату виплати заощаджень. Тобто можна встановити дату повернення свого вкладу напередодні запланованого відпочинку.

Приємного відпочинку, яскравих фото і позитивних емоцій! :)
Просмотров: 86790  ·  Комментариев: 0

ПриватБанк запустив сервіс швидкої оплати комуналки

Meri Press  ·  18 июл 17, 10:27
ПриватБанк запустив сервіс швидкої оплати комунальних платежів через мережу своїх банкоматів. Тепер у будь-якому банкоматі можна оплачувати комуналку кількома кліками за допомогою послуги «Мої платежі», як і в терміналах самообслуговування банку.

«Тепер миттєві комунальні платежі, які раніше можна було зробити в терміналі самообслуговування, доступні й у банкоматах, меню «Мої платежі», – говорить керівник напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Олексій Путятін. – Оплачувати комуналку в банкоматах швидше та вигідніше, оскільки тарифи на платежі за картками нижчі, ніж у разі оплати готівкою у відділеннях банку».

Для оплати комунальних послуг через банкомат потрібно авторизуватися за допомогою картки та увійти в меню «Мої платежі». Потім у списку шаблонів платежів клієнта потрібно вибрати необхідний платіж, ввести суму та підтвердити оплату. Щоб створити новий шаблон, досить зробити хоча б один платіж у Приват24, терміналі самообслуговування або касі відділення ПриватБанку.
Просмотров: 98769  ·  Комментариев: 0

В Україні кожен третій електронний квиток на поїзд - ПриватБанк

Meri Press  ·  05 май 17, 13:34
У березні 2017 року кожен третій електронний залізничний квиток жителі України купували через ПриватБанк. Як повідомили в «Укрзалізниці», усього в березні онлайн було продано понад 1,7 млн залізничних квитків – 37,5% від загальних продажів. При цьому на частку ПриватБанку припадає 11,7% від загальних продажів квитків, тобто через найбільший держбанк українці купують кожен третій онлайн-квиток на поїзд.

«Уже цього року ми очікуємо, що оплата залізничних поїздок у режимі онлайн стане домінуючою, – говорить керівник напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Олексій Путятін. – Якщо людина хоч раз спробувала купити квиток через банк, навряд чи захоче витрачати свій час на черги до вокзальних кас або користуватися іншими онлайн-ресурсами».

ПриватБанк почав продаж цифрових квитків на поїзди у вересні 2014 року. Такі проїзні документи не потрібно обмінювати в касах на звичайні – достатньо показати провідникові роздруківку електронного квитка або збережену копію на смартфоні, планшеті чи ноутбуці.

Електронний квиток на будь-які залізничні напрямки по Україні можна купити за пару хвилин в Приват24, на спеціальному сайті bilet.pb.ua, а також у відділеннях ПриватБанку та через термінали самообслуговування. Окрім залізничних квитків, через ПриватБанк можна швидко та зручно придбати квитки на автобус або літак по Україні та за кордон.
Просмотров: 108731  ·  Комментариев: 0

Кто сейчас онлайн

Пользователи: Zoiy7


Чтобы оценивать посты Вам нужно залогиниться или зарегистрироваться.
Вы не можете оценивать свои посты.
Вы уже оценивали этот пост.
Вы достигли лимита оценивания постов за сегодня.