Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/zhitomirskiy-mob-l-zovaniy-pratc-vnik-privatbanku-otrimav-nagorod_b-1028_sid-2388b680a57e3c3cb9091985b94c1f7a.html

Автор:  Meri Press [ 31 дек 15, 16:46 ]
Заголовок:  Житомирський мобілізований працівник ПриватБанку отримав нагород

Міністр оборони України особисто відзначив нагородою житомирського мобілізованого працівника ПриватБанку Сергія Лукашенка.

Співробітник служби безпеки ПриватБанку на Житомирщині Сергій Лукашенко був мобілізований в ряди української армії у липні 2015 року. Із серпня 2015 року проходить службу в одній із гарячих точок АТО, виконуючи складні завдання.

Лукашенко - заступник командира саперного батальйону.

За проведення особливо відповідального завдання у тилу ворога, проявлені мужність і героїзм Сергій Лукашенко нагороджений нагрудним знаком “Знак пошани”.

Наказ про нагородження міністра оборони України, генерала армії України Степана Полторака № 981 від 1 грудня 2015 року.

“Десятки працівників ПриватБанку по всій Україні захищають нашу країну у зоні АТО. Пишаємось нашим житомирським колегою та надіємось, що опору і підтримку він й інші мобілізовані відчувають не лише зі сторони своїх рідних, але й зі сторони колег, банку в цілому”, - зазначив головний спеціаліст з внутрішньої безпеки ПриватБанку Олег Мельник.

З березня 2014 року в Фонд підтримки українських бійців і поранених клієнти та співробітники банку перерахували понад 25 млн грн. Кошти спрямовані на закупівлю бронежилетів, іншої армійської амуніції бійцям АТО, медичного обладнання та медикаментів для військових госпіталів.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org