Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/zhitomirskih-pens-oner-v-navchali-f-nansov-y-gramotnost_b-881_sid-45ca461f3cdd99984147daf59e855f2c.html

Автор:  Meri Press [ 16 апр 15, 09:50 ]
Заголовок:  Житомирських пенсіонерів навчали фінансовій грамотності

У житомирському відділенні ПриватБанку людей похилого віку навчали фінансової грамотності.

Як безкоштовно без будь-яких комісій знімати кошти з картки? Як через термінал самообслуговування поповнити рахунок, заплатити за комунальні послуги чи переказати кошти рідним? Які акції проходять у ПриватБанку? Як можна записати на навчання у БізнесШколу ЮніорБанку своїх онуків? Відповіді на ці запитання могли отримати усі житомирські пенсіонери, які прийшли до Житомирського центрального відділення ПриватБанку на заняття із вивчення фінансової грамотності.

“Ціль таких навчань – зробити банківські послуги ще більш доступними та зрозумілими для людей пенсійного віку, щоб вони знали і використовували всі можливості з ПриватБанком, не боялись нових технологій – того ж банкомата чи терміналу самообслуговування. Вчимо користуватись навіть інтернет-банкінгом Приват24”, – зазначила керівник напрямку соціальних програм Житомирського регіонального управління ПриватБанку Тетяна Оксамитна.

Житомирське регіональне управління ПриватБанку проводить постійні курси фінансової грамотності для пенсіонерів. Так, найближчим часом подібні заняття заплановані й у районних центрах Житомирщини. Всі бажаючі клієнти-люди похилого віку можуть записатись на навчання, для цього варто звернутися у будь-яке відділення ПриватБанку в області. Зокрема, 24 квітня навчання пройде у Бердичівському відділенні, 22 травня – у Малині, 19 червня – у Коростишеві.

Пенсійна карта для виплат від ПриватБанку – це можливість щомісячно регулярно отримувати пенсію, не чекаючи поштового працівника. Також, можна знімати свою пенсію з картки ПриватБанку в банкоматі будь-якого українського банку. ПриватБанк відмінив комісію при знятті готівки у банкоматах інших банків.

Наразі на території Житомирської області випущено понад 90 тис. активних пенсійних карт. В цілому загальний портфель соціальних карт налічує близько 130 тис. активних карт.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org