Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/zhitomirsk-fop-vtc-mozhut-bezkoshtovno-v-dkriti-rahunok-u-banku_b-1176_sid-ca11ec4baad75a35c5ee33898c13ef15.html

Автор:  Meri Press [ 11 окт 16, 13:06 ]
Заголовок:  Житомирські ФОПівці можуть безкоштовно відкрити рахунок у банку

Реєструєте ФОП і думаєте, де відкрити рахунок - беріть участь в акції ПриватБанку “Рахунок у банку - безкоштовно!” та гарантовано отримуйте безкоштовний рахунок.



Для участі в акції мешканцям Житомирщини потрібно виконати декілька простих кроків:

подати заявку або оформити рахунок у будь-якому із 59 відділень ПриватБанку на Житомирщині;
зареєструватися в акції;
здійснити покупку на суму не менше 500 грн з карти "Ключ до рахунку" або корпоративної картки в торгово-сервісній мережі протягом 30 днів із моменту відкриття рахунку.

Разом із рахунком корпоративний клієнт одразу отримує цілодобове обслуговування, доступ до інтернет-банкінгу Приват24 для бізнесу, безкоштовні бізнес-картки, приймання виручки, інкасацію, цілодобову підтримку та депозитний рахунок.

Наразі кожна третя компанія України має рахунок у ПриватБанку. Це означає, що, відкривши рахунок у ПриватБанку, корпоративний клієнт економить на комісіях (платежі між рахунками банку – безкоштовно), а платежі проводяться миттєво - 24 години на добу 7 днів на тиждень.
Крім цього, отримавши безкоштовний рахунок від ПриватБанку, підприємці можуть ще й долучитись до сервісу КУБ і зібрати кошти для розвитку своєї справи через програму “Країна підприємців”.

На Житомирщині вже 25 підприємств отримали фінансування на покращення свого бізнесу в рамках національної програми розвитку підприємництва та створення нових робочих місць у приватному бізнесі “Країна підприємців”, ініціатором якої став найбільший український банк ПриватБанк.

Щоб стати учасником національної програми «Країна підприємців», достатньо зареєструватися на сайті програми kub.pb.ua або ж звернутись у будь-яке із 59 відділень ПриватБанку на Житомирщині.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org