Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/zhitomirsk-d-ti-rozpochali-navchannya-u-b-znesshkol-privatbanku_b-1061_sid-3a156b7e0d239a1ebeda03c17b7c9170.html

Автор:  Meri Press [ 22 мар 16, 16:40 ]
Заголовок:  Житомирські діти розпочали навчання у БізнесШколі ПриватБанку

У Житомирі стартував новий сезон БізнесШколи ПриватБанку для дітей. Перше заняття для частини юніорів провів директор Житомирського регіонального управління ПриватБанку Павло Макарєєв.

- Де і коли з’явились перші банки? Який найбільш старий діючий банк у світі? З чого складаються доходи та витрати банку? Для чого державі потрібні банки? Які найбільш незвичні банки є у світі? - відповіді на ці та інші питання юні банкіри отримали під час першого заняття.

Заняття у БізнесШколі кардинально відрізняються від уроків у звичайних школах. Вони проходять у формі тренінгів, наповнених цікавими тематичними іграми, презентаціями, тестами.

Вже декілька сезонів поспіль відповідно до програми БізнесШколи, діти отримують не лише теоретичну базу знань у фінансовій сфері, а й ознайомлюються із реаліями бізнесу під час екскурсій у найбільші підприємства міста, переймають шлях до успіху відомих людей.

Головним інструментом навчання у Школі фінансового успіху є карта ЮНІОРА, за допомогою якої студенти школи вивчають банківську систему, освоюють фінансові операції.

Картка для дітей оформлюється лише з дозволу батьків. Вони самі визначають суму поповнення такої картки і навіть можуть встановити регулярне щомісячне перерахування певної суми зі своєї картки на картку ЮНІОРА. Кожного разу, коли дитина здійснює покупку за допомогою картки, батькам про це приходить SMS-сповіщення.

Оформити карту ЮНІОРА можна у будь-якому відділенні ПриватБанку. Батькам потрібно прийти разом із дитиною у відділення, взявши із собою свідоцтво про народження дитини та особистий телефон дитини.

Після закінчення першої частини тренінгу - юні банкіри мали змогу отримати відповіді на всі питання по роботі банку, які їх цікавили, та пограти у пізнавальну вікторину з історії банків, купюр.

ЮніорБанк не тільки навчає дітей фінансовій грамотності, але й підтримує програми здорового способу життя для школярів, проводить акції та конкурси, такі як: Олімпіада “Фінансовій геній” , “Вперед до знань”, для шкіл “Клас майбутнього” , Детальніше з програмою можна ознайомитись на сайті juniorbank.com.ua

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org