Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/zhitomirsk-d-ti-rozpochali-navchannya-u-b-znesshkol-privatbanku_b-1000_sid-b818a73bf545e6238dbf1c8b57db6efe.html

Автор:  Meri Press [ 27 окт 15, 11:04 ]
Заголовок:  Житомирські діти розпочали навчання у БізнесШколі ПриватБанку

У Житомирі стартував новий сезон БізнесШколи ПриватБанку для дітей. Перше заняття для частини юніорів провів директор Житомирського регіонального управління ПриватБанку Павло Макарєєв.
Житомирські діти розпочали навчання у БізнесШколі ПриватБанку

Житомирські діти розпочали навчання у БізнесШколі ПриватБанку

- Де і коли з’явились перші банки? Який найбільш старий діючий банк у світі? З чого складаються доходи та витрати банку? Для чого державі потрібні банки? Які найбільш незвичні банки є у світі? - відповіді на ці та інші питання юні банкіри отримали під час першого заняття.

Заняття у БізнесШколі кардинально відрізняються від уроків у звичайних школах. Вони проходять у формі тренінгів, наповнених цікавими тематичними іграми, презентаціями, тестами. Тренінг у БізнесШколі триває 1,5 години з перервою на “солодкий стіл” (сік, печиво).

Відповідно до цьогорічної програми БізнесШколи, діти отримають не лише теоретичну базу знань у фінансовій сфері, а й матимуть змогу ознайомитись із реаліями бізнесу під час екскурсій у найбільші підприємства міста, перейняти шлях до успіху відомих людей.

Головним інструментом навчання у Школі фінансового успіху є карта ЮНІОРА, за допомогою якої студенти школи вивчають банківську систему, освоюють фінансові операції.

Діти зі своїми картками ЮНІОРА можуть також брати участь у квестах та екскурсіях ПриватБанку, які вчать юніорів нестандартно мислити, дають корисні знання про гроші, картки і роботу банку в цілому.

Картка для дітей оформлюється лише з дозволу батьків. Вони самі визначають суму поповнення такої картки і навіть можуть встановити регулярне щомісячне перерахування певної суми зі своєї картки на картку ЮНІОРА. Кожного разу, коли дитина здійснює покупку за допомогою картки, батькам про це приходить SMS-сповіщення.

Оформити карту ЮНІОРА можна у будь-якому відділенні ПриватБанку. Батькам потрібно прийти разом із дитиною у відділення, взявши із собою свідоцтво про народження дитини та особистий телефон дитини.
Житомирські діти розпочали навчання у БізнесШколі ПриватБанку

Житомирські діти розпочали навчання у БізнесШколі ПриватБанку

Житомирські діти розпочали навчання у БізнесШколі ПриватБанку

Після закінчення першої частини тренінгу - юні банкіри мали змогу отримати відповіді на всі питання по роботі банку, які їх цікавили, та пограти у пізнавальну вікторину з історії банків, купюр.

“Заняття було цікавим. Сподобалось, що міг дізнатись про найоригінальніші банки у світі. Також, отримав конкретні відповіді на питання - чому лопають банки, на чому заробляють банки, на що треба акцентувати увагу при виборі банку”, - поділився враженнями студент БізнесШколи Артем.

За час дії програми БізнесШкола на Житомирщині понад 700 юніорів стали її випускниками. З 2014 року БізнесШколи ЮніорБанку проходять не лише в Житомирі, а й в районах області.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org