Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/z-privatbankom-u-zhitomiryan-zavzhdi-budut-koshti-na-mob-lnomu_b-1154_sid-ea5726b1a97174c195cee527d08d29e2.html

Автор:  Meri Press [ 29 июл 16, 16:37 ]
Заголовок:  З ПриватБанком у житомирян завжди будуть кошти на мобільному

У кожного була ситуація, коли потрібно зателефонувати, а на рахунку закінчились кошти або ж навіть мінус. Якщо забуваєте вчасно поповнити рахунок, але не хочете знову потрапити у незручне становище, то користуйтеся новою послугою ПриватБанку “Автоплатіж”.
“Автоплатіж” дозволяє завжди бути на зв’язку. Як тільки сума на рахунку дійде до мінімального залишку - відбуватиметься автоматичне безкоштовне поповнення з банківської картки клієнта.

Мінімальний залишок складає 5 грн, а суму поповнення можна обрати самостійно, наприклад, 20 грн.

Наразі послуга доступна абонентам Київстар, Lifecell, які обслуговуються на умовах «Передоплати», а також усім абонентам Інтертелеком та PeopleNet. Комісія за поповнення телефону з допомогою “Автоплатежу” відсутня.

Підключити “Автоплатіж” може кожен клієнт самостійно через Приват24, або ж звернувшись за консультацією у будь-яке з 59 відділень ПриватБанку на Житомирщині.

У Приват24 треба зайти в меню «Усі послуги» - «Регулярні платежі (Календар)» - «Додати регулярний платіж» - «Поповнити мобільний» - «Налаштувати регулярний платіж» - «Оплата в міру витрат» - «Додати до календаря платежів».

Послугу “Автоплатіж” можна підключити як для свого номеру телефону, так і поповнювати телефон своїх рідних.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org