Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/u-svyatkov-dn-zhitomiryani-kupuvali-zal-znichn-kvitki_b-1037_sid-bda1a450bfb7de5742ea225922823cb0.html

Автор:  Meri Press [ 05 фев 16, 10:49 ]
Заголовок:  У святкові дні житомиряни купували залізничні квитки

У перші дні нового року 270 мешканців Житомирщини придбали залізничні квитки через ПриватБанк, незважаючи на численну кількість вихідних.

“Люди могли купувати залізничні квитки у святкові дні, навіть не виходячи з дому. Адже залізничні квитки доступні і в Приват24. Лише на початку січня майже 300 людей придбали квитки через ПриватБанк на Житомирщині”, - зазначив керівник бізнесу платежів і переказів Житомирського регіонального управління ПриватБанку Олександр Вербельчук.

Крім системи Приват24, квитки є у будь-якому відділенні ПриватБанку, терміналі самообслуговування, а також на сайті bilet.pb.ua - ПриватБанк
Пасажири відзначають швидкість купівлі квитків через ПриватБанк, доступність інформації про всі рейси на всіх сполученнях, можливість обрати вільне місце і при цьому всьому не потрібно стояти в чергах на вокзалах.

Протягом 2015 року на Житомирщині через ПриватБанк було придбано 22564 залізничних квитків.

На сьогоднішній день на території Житомирської області доступно 397 терміналів, у яких квиток можна купити цілодобово як за готівку, так і з пластикової картки, а також 60 відділень ПриватБанку, у яких працівники розкажуть про всі можливі варіанти по запланованому напрямку поїздки та допоможуть обрати потрібний.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org