Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/u-svyatkov-dn-tisyacha-zhitomiryan-zastrahuvali-sebe_b-1039_sid-0e639b0c45c6f6b551e208adc3d0ec39.html

Автор:  Meri Press [ 05 фев 16, 12:19 ]
Заголовок:  У святкові дні тисяча житомирян застрахували себе

У перші дні 2016 року на Житомирщині через ПриватБанк майже тисяча людей оформили страховку від нещасних випадків і убезпечили себе навіть від капризів погоди.

Особливо травмонебезпечним періодом для мешканців Житомира та області є зима, коли ризик отримати травму зростає в декілька разів у зв’язку зі слизькими дорогами і борульками. Цьогоріч зима, хоч із запізненням, але все ж почала себе проявляти. ПриватБанк пропонує просте та ефективне рішення - страхування.

Не обов’язково витрачати великі кошти для того, щоб застрахувати себе. Із страховкою “Захист на кожен день” від ПриватБанку можна сплачувати щомісяця лише мінімально 20 грн, а у разі ушкодження - отримати виплату до 50 тис. грн.

Крім цього, можна оформити страховку і на більшу суму. Вносячи кожен місяць по 50 грн, клієнт має змогу отримати страхову виплату до 125 тис. грн.

Для оформлення страховки потрібно звернутись у будь-яке із 60 відділень ПриватБанку в Житомирській області або подати заявку самостійно на сайті privatbank.ua чи в системі Приват24.

Страховка діє рік по всьому світу, а виплата грошової компенсації здійснюється протягом одного дня.

Як засвідчує практика, у разі ушкодження застрахований постраждалий не тільки забезпечує собі кошти на оплату медичних послуг, а й отримує вагому фінансову підтримку на період тимчасової недієздатності.

Проект здійснюється партнером ПриватБанку – страховою компанією «Інгосстрах».

Протягом 2015 року на Житомирщині через ПриватБанк застрахувались 42358 людини.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org