Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/u-sel-b-lokorovich-na-zhitomirschin-vstanovili-noviy-atm-tso_b-1177_sid-ad961e4a6d4adc4019fb067934cc193b.html

Автор:  Meri Press [ 11 окт 16, 13:21 ]
Заголовок:  У селі Білокоровичі на Житомирщині встановили новий АТМ і ТСО

ПриватБанк продовжує розширювати банкоматну і термінальну мережу на Житомирщині.

Відтепер понад 2500 мешканців села Білокоровичі в Олевському районі можуть знімати кошти через новий банкомат і виконувати банківські операції у новому терміналі ПриватБанку. При цьому людям не потрібно їхати в Олевськ чи Житомир, адже банкомат і термінал встановлено у сільському магазині “Берізка”.

“Село велике, крім цього, має чисельний по штату лісгосп, працівники якого обслуговуються у ПриватБанку. Для зручності і працівників лісового господарства, і в цілому населення Білокоровичів ми встановили банкомат і термінал, в яких можна і готівку зняти, і оплатити комуналку, і купити квиток на поїзд”, - розповіла керівник Олевського відділення ПриватБанку Світлана Рудой.

Без черг до вокзальних кас залізничні квитки доступні мешканцям Білокоровичів через термінал самообслуговування. Придбати квиток можна як за готівку, так і з пластикової картки.

Важливою перевагою купівлі залізничних квитків через ПриватБанк є можливість вибору вільного місця в будь-якому вагоні потяга, у той час як у касах вокзалів квитки продаються тільки в міру формування кожного з вагонів.

Електронний квиток не обов’язково обмінювати на оригінальний паперовий квиток – під час посадки на потяг досить показати провідникові роздруківку електронного квитка з QR-кодом, яку видає термінал і спокійно подорожувати до бажаного міста.

До того ж, через термінали і банкомати ПриватБанку для клієнтів доступні й інші найпопулярніші банківські послуги. Наприклад, поповнення будь-яких карток ПриватБанку, мобільний телефон, виплата кредиту, оплата рахунків за Інтернет, телефон, телебачення, оплата комунальних послуг і штрафів ДАІ, переказ коштів на благодійність.

Наразі на Житомирщині працює 229 банкоматів і 401 термінал самообслуговування ПриватБанку.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org