Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/u-harkov-zatrimali-proros-yskogo-terorista_b-642_sid-2f4e937d9cddbf8a90893c46c4acf7c8.html

Автор:  Meri Press [ 16 окт 14, 10:49 ]
Заголовок:  У Харкові затримали проросійського терориста

У Харкові під час спроби підпалити відділення ПриватБанку затримали проросійського терориста – жителя міста О. Жукова. Як повідомили в прес-службі банку, 15 жовтня в 01:30 двоє невідомих намагалися зламати вікно відділення банку на Московському проспекті за допомогою саморобної вибухівки та декількох коктейлів Молотова.

Під час спроби розбити вікно спрацювала сигналізація, і завдяки миттєвій реакції оперативної групи ДСО вдалося не тільки зупинити терористів, але й затримати одного з них на місці злочину.

Затриманий 25-річний житель Харкова був у формі солдата російської армії та балаклаві. У нього вилучено пляшки з запалювальною сумішшю, ґніт, ніж і пневматичний пістолет. Затриманого терориста передано співробітникам Фрунзенського РВ УМВС, за фактом теракту відкрито кримінальне провадження.

За даними прес-служби ПриватБанку, це вже четвертий випадок затримання «підпалювачів» банку в Харкові, та ще жодне з кримінальних проваджень не завершено і не доведено до суду.



Комментарии

Автор:  Юлия [ 16 окт 14, 10:53 ]

Вот почему если жег Приватбанк то проросийский терорист, а громилы русских банков-патриоты? В чем разница-ведь Коломойскои тоже спонсирует войну при чем даже больше чем русский стандарт и Сбербанк

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org