Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/u-bank-na-velosiped_b-1229_sid-a3e0ec210432c07126f9d84d3103d6f0.html

Автор:  Meri Press [ 05 май 17, 11:23 ]
Заголовок:  У банк на велосипеді

У Житомирі працівники ПриватБанку 25 квітня взяли участь в акції “Велосипедом на роботу”.

Зокрема, головний спеціаліст з безпеки інкасації Вадим Савінський із радістю підтримав захід, адже з велосипедом товаришує вже давно.

“У ПриватБанку працюю приблизно вісім років і майже шість років кожного ранку в період весна-осінь їду на роботу велосипедом. Це дуже зручно, не потрібно чекати громадський транспорт, плюс - економія коштів і найважливіше - користь для здоров’я”, - розповів Вадим Савінський.


Крім цього, наголосив, що як працівникам банку, так і клієнтам чи навіть пересічним житомирянам зручності додають велопарковки, які є біля всіх великих відділень і тих відділень ПриватБанку на Житомирщині, де є така необхідність і місце на прибудинковій території.

Причому, комфортно припаркувати свій велосипед можуть клієнти і працівники відділень як у великих містах, так і в сільських районах.


Організатори заходу наголошують, що у Житомирі акція “Велосипедом на роботу” проходить вперше. Загалом цей захід організовується й в інших містах і навіть країнах. Житомирян-учасників акції організатори зібрали на спільну ранкову каву на Михайлівській з 8 до 9 год.

Вадим Савінський, хоч на каву не потрапив, бо працює з 8.30 год, та все ж задоволений таким заходом у Житомирі. Має надію, що в місті з’являться велодоріжки, та ще більше працівників і клієнтів будуть приїжджати у банк на велосипедах.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org