Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/tcogo-roku-privatbank-nadav-ponad-1-m-lyon-zhivih-konsultatc-y_b-623_sid-ef429a4ea65ac0a0a0abbb624afec1b8.html

Автор:  Meri Press [ 07 окт 14, 16:21 ]
Заголовок:  Цього року ПриватБанк надав понад 1 мільйон живих консультацій

З початку 2014 року менеджери з обслуговування корпоративних клієнтів ПриватБанку провели понад 1 млн живих зустрічей з корпоративними клієнтами для консультації, навчання та налаштування сучасних банківських продуктів для бізнесу. Як повідомила прес-служба ПриватБанку, найближчим часом банк планує відкрити новий сервіс відеопрезентацій і вебінарів для бізнесу, що допоможуть бізнесу отримати всю необхідну інформацію без відвідання відділень банку.

«Минулого року ми здійснили справжню революцію в банківському обслуговуванні бізнесу в Україні, – каже керівник напрямку «Малий і Середній бізнес» Олександр Ніколенко. – Тепер, щоб вирішити всі свої фінансові питання, нашим клієнтам не потрібно витрачати час на поїздки у відділення – менеджер банку сам прийде в офіс, підключить будь-який продукт або сервіс і навчить, як ними користуватися».

Персональні комунікації банку з бізнесом дозволяють суттєво економити час клієнтів, менеджери банку надають детальні консультації щодо будь-яких продуктів і технологій: від видачі кредиту до оформлення зарплатних карток. Також банк може запропонувати ряд послуг, що будуть вигідні й партнерам клієнтів.

Запросити менеджера банку на зустріч завжди можна на сайті pb.ua/vstrecha, зателефонувавши на номер 3700 або звернувшись у чат «Допомога Онлайн». Також завжди можна отримати відеопрезентацію за допомогою Skype. Ця послуга цілком безкоштовна. Менеджер банку проведе презентацію продуктів і послуг ПриватБанку в офісі в зручний для клієнта час.



Комментарии

Автор:  Юлия [ 07 окт 14, 21:17 ]

Интересно а консультации по возвращению долга-тоже туда посчитаны?

Автор:  Meri Press [ 08 окт 14, 13:36 ]

Юлия писал(а):Интересно а консультации по возвращению долга-тоже туда посчитаны?


Дані в матеріалі по консультаціях корпоративних клієнтів, по обслуговуванню фізичних осіб статистика інша

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org