Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/privatbank-zniziv-protcentn-stavki-po-novih-avto-u-l-zing_b-1238_sid-a57a06290bc09359ee8c8b6fe76d3615.html

Автор:  Meri Press [ 24 июл 17, 14:46 ]
Заголовок:  ПриватБанк знизив процентні ставки по нових авто у лізинг

Авто у розстрочку стало ще доступнішим для житомирян. ПриватБанк знизив процентні ставки по кредитуванню нових машин. Відтепер придбати нове авто у розстрочку можна з процентною ставкою у розмірі 21%.

“ПриватБанк знизив процентні ставки за договорами лізингу на нові автомобілі з 28% до 21%. До того ж, за умовами договору банк не може підвищити в односторонньому порядку процентну ставку по розстрочці, яку клієнт вже оформив. Це додатковий захист і гарантії для бажаючих придбати авто”, - розповів керівник Бізнесу “Споживче кредитування” Житомирського РУ ПриватБанку Олександр Торчук.

Умови оформлення автолізингу в ПриватБанку не передбачають прихованих комісій, у тому числі за дострокове погашення кредиту. Перший внесок становить 15% від вартості авто, угода укладається на строк від року до 5 років. Рішення про надання кредиту приймається протягом 30 хвилин від моменту звернення клієнта, а саме авто клієнт отримає протягом 2-3 днів. Крім того, ПриватБанк бере на себе турботи, пов’язані з оформленням документів у РСЦ, що значно полегшує процедуру купівлі авто для клієнтів.

Нагадаємо, що ПриватБанк запустив нову кредитну програму для фіз. осіб «Авто в розстрочку», що передбачає кредитування як нових, так старих автомобілів. Умови програми дозволяють придбати в лізинг будь-які авто незалежно від вартості та формату купівлі – як в автосалонах, так і на популярних інтернет-майданчиках.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org