Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/privatbank-ogolosiv-nagorodu-za-up-ymannya-grab-zhnika-v-dd-lennya_b-967_sid-48b9285232ee57f0132ebd5d6e2322c3.html

Автор:  Meri Press [ 28 авг 15, 16:06 ]
Заголовок:  ПриватБанк оголосив нагороду за упіймання грабіжника відділення

ПриватБанк оголосив винагороду в розмірі 25 000 грн за будь-яку інформацію, яка допоможе затримати невідомого злочинця, який намагався пограбувати відділення банку в Іванівці (Херсонська обл).

Як повідомили в службі безпеки банку, 20 серпня незадовго до закінчення робочого дня до відділення зайшов невідомий, підсів до робочого столу фахівця банку і попросив обміняти валюту. Після того, як клієнтові запропонували пройти до каси, невідомий, вийнявши пістолет, схопив співробітника банку і спробував витягти у приміщення каси, при цьому вимагаючи ключі від касового вузла. Однак, завдяки самовідданості та професіоналізму співробітників банку, які змогли задіяти систему зовнішньої сигналізації, озброєний грабіжник був змушений тікати з приміщення банку.

"Всі співробітники ПриватБанку в разі непередбачених обставин чітко діють за спеціальними інструкціями, які дають можливість убезпечити як життя, так і майно банку, - говорить керівник Служби безпеки Приватбанку Станіслав Крижановський. - Ми разом з міліцією зараз приймаємо активні заходи по затриманню грабіжника, а співробітники банку за проявлену мужність і професіоналізм будуть нагороджені премією".

За фактом спроби пограбування відділення банку ведеться следствіе.Служба безпеки банку зазначає, що за будь-яку інформацію про особу злочинця, яка допоможе швидше розкрити злочин, буде виплачено винагороду в розмірі 25 000 гривень. Передати інформацію в банк можна за телефонами (056) 716-35-02 або (067) 565-12-34, електронною поштою dezhurka@pbank.com.ua, а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org