Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/patr-otichna-kartka-privatbanku-stane-v-dkrittyam-festivalu_b-633_sid-b64bd32f7d7d3cf1e09e72d8c5ee4a75.html

Автор:  Meri Press [ 10 окт 14, 15:55 ]
Заголовок:  Патріотична картка ПриватБанку стане відкриттям фестивалю

Патріотична картка ПриватБанку стане одним з головних відкриттів фестивалю «У пошуках made in Ukraine», що відбудеться в Києві з 11 до 12 жовтня на НСК «Олімпійський». Як повідомили в банку, у ході фестивалю всі бажаючі зможуть отримати від банку в подарунок картку «Слава Україні!». Також ПриватБанк проведе в рамках фестивалю унікальну фотосесію «З любов’ю до України», у якій зможуть взяти участь всі гості «У пошуках made in Ukraine».


«Патріотизм – це не мода, це невід’ємна частина свідомості здорового суспільства. І, на жаль, він зараз дається Україні високою ціною, – відзначив Перший заступник Голови Правління ПриватБанку Олег Гороховський. – Ми впевнені, що найближчим часом українська продукція завоює довіру як українців, так і споживачів усього світу. А ми зі свого боку всіляко будемо цьому сприяти, пропонуючи клієнтам найсучасніші вітчизняні технології та послуги».


У ході фестивалю, організованого видавництвом «Економіка» та порталом Delo.UA, близько 200 українських виробників представлять свою продукцію публіці. Ділова частина фестивалю буде складатися з обговорення питань комерції, податків, IT-рішень, маркетингу та продажів. ПриватБанк стане партнером фестивалю та організує для представників малого та середнього бізнесу консультації щодо найбільш передових банківських технологій, програм підтримки розвитку українського бізнесу.

Нагадаємо, у жовтні ПриватБанк почав випуск унікальних карток з патріотичним дизайном для всіх, хто любить Україну. Як повідомили в банку, картку «Слава Україні!» можна отримати безкоштовно в будь-якому відділенні ПриватБанку. Клієнти, у яких уже є картка «Універсальна» або «Універсальна Gold», можуть поміняти їх на картки з патріотичним дизайном зі збереженням усіх умов і тарифів.



Комментарии

Автор:  Лис [ 10 окт 14, 16:19 ]

"Ми впевнені, що найближчим часом українська продукція завоює довіру як українців, так і споживачів усього світу. "

Что ж вы такие наивные? Прибалты в ЕС уже сколько лет и никто ни про их рыбу ни про их бальзам Рижский в Германии даже и не слышал. Они то есть, но только в РУССКИХ магазинах и покупают их только РУССКИЕ, как дань ностальгии. То же самое ждёт и вас....а если вы ещё по совету Нуланд вообще границу с Россией закроете, то...ну я вас тогда открыткой поздравлю, патриотичной.......:-)))

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org