Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/novograd-volinskiy-dov-riv-privatbanku-koshti_b-1221_sid-42314262538a22e0066af1995a0edb8f.html

Автор:  Meri Press [ 23 фев 17, 12:35 ]
Заголовок:  Новоград-Волинський довірив ПриватБанку кошти

На Житомирщині у 2017 році тимчасово вільні кошти Новоград-Волинського міського бюджету розмістять на депозит у ПриватБанку.

Таке рішення було прийнято під головуванням Новоград-Волинського міського голови на другому засіданні конкурсної комісії з розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету на депозитних рахунках у банках в 2017 році.

Участь у конкурсі взяли три державні банки, однак за всіма критеріями першість дісталась ПриватБанку.

“Міністерство фінансів України та Національний банк України підтвердили, що ПАТ КБ «ПриватБанк» відповідає вимогам і критеріям визначеним Постановою Кабінету Міністрів України від 12.01.11 №6 “Про затвердження Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладених (депозитних) рахунках у банках”. Тож враховуючи те, що ПАТ КБ «ПриватБанк» запропонував найвищу ставку серед претендентів, його було визначено переможцем із розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету на депозитних рахунках у 2017 році”, - зазначили у відділі інформації та зв’язків з громадськістю Новоград-Волинської міської ради.

Як повідомили в банку, згідно з умовами конкурсу ПриватБанк забезпечить вигідне і надійне розміщення тимчасово вільних бюджетних коштів Новоград-Волинської міської ради в обсязі, визначеному самою міською радою.

Нагадаємо, ще на початку січня 2017 року одними з перших міст, які виявили бажання розмістити свої тимчасово вільні бюджетні кошти на депозитах у ПриватБанку, стали Чернігів і Черкаси. В обсязі понад 300 млн грн відкрила депозит у ПриватБанку Чернігівська міська рада і понад 100 млн грн - Черкаська міська рада.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org