Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/na-zhitomirschin-u-sel-berez-vka-vstanovleno-tso_b-892_sid-4993ca1613ae1ba3056a533e0e4db8fa.html

Автор:  Meri Press [ 28 апр 15, 17:58 ]
Заголовок:  На Житомирщині у селі Березівка встановлено ТСО

Мешканцям села Березівка та навколишніх сіл Житомирського району не потрібно їхати у місто, щоб здійснити основні банківські операції. У селі Березівка нещодавно встановлено термінал самообслуговування ПриватБанку.

Термінал - зовнішній, тому ним можна скористатись цілодобово, розміщений на території ресторанно-готельного комплексу “Стейк Хаус”. Через село проходить траса міжнародного значення “Київ-Чоп”. Саме тому, скористатись терміналом можуть не лише мешканці Березівки і навколишніх сіл, а й ті люди, які подорожують. Вони мають змогу не тільки відпочити, поїсти, попити каву, а й поповнити мобільний телефон чи здійснити переказ коштів.

Крім того, через термінали для клієнтів доступні й інші найпопулярніші банківські послуги. Зокрема, поповнення будь-яких карток ПриватБанку, виплата кредиту, оплата рахунків за Інтернет, телефон, телебачення, оплата комунальних послуг і штрафів ДАІ, переказ коштів на благодійність.

Платіжні термінали самообслуговування приймають платежі як готівкою, так і з пластикових карт. Клієнт самостійно може розібратися, як зробити необхідну операцію, за допомогою сенсорного екрану терміналу.

Наразі на Житомирщині працює понад 380 терміналів самообслуговування ПриватБанку.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org