Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/na-zhitomirschin-ponad-11-tisyach-d-tey-koristuutsya-kartkami_b-819_sid-8702934cd9bbe25f2d452ed38d9e5a78.html

Автор:  Meri Press [ 16 фев 15, 09:14 ]
Заголовок:  На Житомирщині понад 11 тисяч дітей користуються картками

Понад 11 тисяч маленьких мешканців Житомирщини вже отримали картку ЮНІОРА у рамках фінансової освітньої програми ПриватБанку – ЮніорБанк.

Картка для дітей оформлюється лише з дозволу батьків. Вони самі визначають суму поповнення такої картки і навіть можуть встановити регулярне щомісячне перерахування певної суми зі своєї картки на картку ЮНІОРА. Кожного разу, коли дитина здійснює покупку за допомогою картки, батькам про це приходить SMS-сповіщення.

Оформити карту ЮНІОРА можна у будь-якому відділенні ПриватБанку. Батькам потрібно прийти разом із дитиною у відділення, взявши із собою свідоцтво про народження дитини та особистий телефон дитини.

Така картка дозволяє дітям пройти навчання у БізнесШколі, вивчати банківську систему, опановувати фінансові операції, відвідувати екскурсії у відділення ПриватБанку, а також брати участь у навчальних квестах банку.

Новий сезон БізнесШколи стартує вже в кінці лютого. До 20 лютого триває набір майбутніх студентів. Щоб стати студентом БізнесШколи, потрібно оформити та активувати карту ЮНІОРА, зареєструватись на сайті ЮніорБанку і подати заявку на навчання. В БізнесШколі можуть навчатись учні від 10 до 15 років.

Мама одного з житомирських випускників БізнесШколи розповіла про випадок, який трапився з її сином під час екскурсії у Львів.

Хлопець дуже очікував на цю поїздку, а тому намагався відвідати у Львові максимальну кількість музеїв, оглянути пам’ятки архітектури. Врешті-решт у школяра закінчились гроші. Він згадав, що має під рукою картку ЮНІОРА та зателефонував батькам.

Батьки за лічені хвилини поповнили картку сину і той спокійно продовжив свій відпочинок. Хлопець навіть зміг придбати додому сувеніри, розрахувавшись карткою ЮНІОРА через pos-термінали у сувенірних магазинах.

За час дії програми БізнесШкола на Житомирщині понад 200 юніорів стали її випускниками. З 2014 року БізнесШколи ЮніорБанку проходять не лише в Житомирі, а й в районах області.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org