Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/na-zhitomirschin-pob-lshalo-vlasnik-v-karti-mastercard-world_b-786_sid-d28cc959b03520619cfd11f4374733d5.html

Автор:  Meri Press [ 21 янв 15, 11:24 ]
Заголовок:  На Житомирщині побільшало власників карти MasterCard World

Серед мешканців Житомирщини кількість власників престижної “золотої” картки MasterCard World збільшилося вдвічі.

Лише протягом року в Житомирі та області встигли оцінити привілеї з карткою World понад 2500 нових користувачів.

Картка World автоматично зараховує клієнта до GOLD-клубу ПриватБанку, для якого діє спеціальна цілодобова лінія підтримки 0 800 504 707; Skype: goldclubprivatbanka; + 1 (636) 722 7 11 – Міжнародна служба підтримки MasterCard (щодо втрачених карток, термінового отримання готівки, адрес банкоматів тощо).

Для власників “золотих” карт обслуговування у відділеннях відбувається без черг. У випадку втрати карти, здійснюється екстрений випуск нової. На картку може бути встановлено кредитний ліміт до 40 000 грн. Клієнт має змогу до 55 днів користуватися кредитом і не платити за це відсотки.

На кожну картку наноситься персональне ім’я власника, фото, а додає зручності у використанні спеціальний чип — як більш сучасна альтернатива магнітні смузі.

Він створює зручності при мандрівках за кордон, адже картки з чипом більше приймають у країнах Європи.

Можливості картки World відмітила для себе і редактор Житомирського інформаційного новинного порталу “0412.ua” Ванда Вітковська. Понад шість місяців редактор сайту користується престижною карткою від ПриватБанку — MasterCard World.

“Картка World дуже зручна у використанні. Особливо мені подобається, що можна знімати кредитні кошти і протягом 55 днів не платити за це проценти. Без проблем розплачуюсь карткою в магазинах. Знаю, що якщо і виникнуть якісь питання, то за мною закріплений менеджер ПриватБанку, до якого можу звернутись у зручний для мене час”, — зазначила Ванда Вітковська.

Крім того, з карткою World доступна низка знижок і бонусів. Зокрема, знижки від 3 до 20% у понад 3700 елітних підприємств України, Латвії та Грузії. Знижки від MasterCard передбачені і на авіаквитки, послуги туроператорів, готелів і салонів краси, прокат авто по всьому світі. Також, за кожну покупку у магазинах-партнерах програми власнику картки нараховуються бонуси до 20% від вартості придбаного товару.

Комісія за зняття готівки через банкомати інших банків така ж, як і через банкомати ПриватБанку.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org