Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/index_b-961_sid-8512adf18fea226a8a1976de11635e69.html

Автор:  Meri Press [ 11 авг 15, 08:56 ]
Заголовок:  Клієнти LeBoutique зможуть вибирати доставку покупок у поштомати

Клієнти онлайнового шопінг-клубу LeBoutique тепер можуть отримувати свої покупки в будь-якому з 1 400 поштоматів ПриватБанку по всій Україні. У рамках спільного проекту LeBoutique і банку учасниці клубу можуть вибрати новий спосіб доставки товарів просто на сайті під час оформлення замовлення, а оплачувати покупки – не тільки готівкою, а й банківською карткою.

«Користуватися поштоматами ПриватБанку зручно з трьох причин. По-перше, вони вже доступні в 480 містах і населених пунктах, і їх кількість постійно збільшується. По-друге, нашим покупцям не потрібно буде підлаштовуватися під графік кур’єра, вони зможуть забрати свою посилку тоді, коли їм самим зручно, – розповідає директор з маркетингу шопінг-клубу LeBoutique Юлія Шилова. – І нарешті, розрахуватися за обновку тепер можна буде не тільки готівкою».

«Тепер просто на сайті шопінг-клубу можна вибрати доставку у відділення банку та користуватися всіма перевагами сервісу: оплата карткою, близьке місцезнаходження, зручний графік роботи, – говорить керівник напрямку «Споживче кредитування» ПриватБанку Андрій Ковтун. – Особливо потрібним новий сервіс буде у віддалених регіонах, де напевно поряд з Вами є відділення ПриватБанку».

Сьогодні мережа поштоматів ПриватБанку нараховує 1 400 точок отримання посилок, причому не тільки у великих містах, але й віддалених населених пунктах і районних центрах. Унікальна технологія логістики, а також використання банківського термінала та платіжної картки дозволяють гарантувати безпеку отримання відправлень.
Коли покупку доставлено в поштомат, одержувач бачить повідомлення (SMS або повідомлення в додатку Privat24) , після чого може забрати посилку, підтвердивши свою особу через термінал самообслуговування за допомогою платіжної картки ПриватБанку чи ввівши номер телефону на сенсорному екрані.
Про клуб:

LeBoutique – це шопінг-клуб. Тут Ви можете придбати одяг, взуття, косметику, аксесуари та товари для дому від модних брендів з величезними знижками. Ми чудово орієнтуємося в fashion-індустрії, знаємо, де найкраща пропозиція в кожній з категорій, постійно слідкуємо за новинками на ринку та щодня пропонуємо Вам актуальні товари за найкращою в Україні ціною. І ми дуже любимо нашу роботу!

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org