Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/index_b-955_sid-97c231462858af6bbf62291788dc8235.html

Автор:  Meri Press [ 24 июл 15, 11:16 ]
Заголовок:  100 тисяч клієнтів отримують пенсію на картку ПриватБанку

У Житомирській області 100 тисяч пенсіонерів отримують пенсію на картку для виплат від ПриватБанку. Ювілейну стотисячну пенсійну карту ПриватБанку було оформлено саме в липні 2015 року.

“Пенсійний вік - це час для відпочинку і можливість зайнятись улюбленою справою. Щоб не чекати, поки поштовий працівник принесе пенсію, все більше дідусів і бабусь оформлюють картку в ПриватБанку, на яку щомісячно регулярно приходить пенсія. У цьому місяці ми оформили вже стотисячну карту в Житомирській області”, - зазначила керівник напрямку просування соціальних програм Житомирського РУ ПриватБанку Тетяна Оксамитна.

Для людей пенсійного віку важливо, щоб кошти з картки були максимально доступні для них. Якщо раптом банкомату ПриватБанку немає поруч, гроші можна безкоштовно отримати в будь-якому іншому, а комісію за користування "чужими" банкоматами за клієнтів буде платити ПриватБанк.

Також, ПриватБанк проводить постійну роботу з клієнтами з обмеженими можливостями. Надаючи довідку МСЕК, клієнт отримує в подарунок 50 грн на карту для пенсійних чи соціальних виплат.

Нагадаємо, що ПриватБанк у свій час був одним із перших банків, якому Кабінет Міністрів України своєю постановою № 785 от 12.05.2000 р. дозволив виплачувати пенсії. Щорічно банк підтверджує право на виплату пенсій. Спеціальні комісії перевірять роботу банку, його надійність, кількість відділень, де можуть обслуговуватись люди пенсійного віку і навіть те, як саме обслуговують спеціалісти ПриватБанку клієнтів-пенсіонерів.

Наразі на території Житомирської області працює 61 відділення ПриватБанку і доступно понад 390 терміналів самообслуговування та 228 банкоматів.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org