Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/index_b-946_sid-28dfbc73494e6da0ac425d5c496a1a62.html

Автор:  Meri Press [ 13 июл 15, 14:11 ]
Заголовок:  Нетверезий клієнт ПриватБанку напав на працівника банку

Постраждалий від нападу неадекватного клієнта співробітник доставлений з ножовим пораненням у лікарню, його життю зараз ніщо не загрожує.
Трагедією закінчився вчорашній робочий день в одному з відділень ПриватБанку на Івано-Франківщині. Як повідомила прес-служба банку, 9 липня вже наприкінці робочого дня у відділення ПриватБанку в місті Косів (Івано-Франківська обл.) зайшов чоловік, який явно був у нетверезому стані, і вимагав оформити йому кредитний ліміт на картку. З урахуванням неадекватної поведінки та стану клієнта персонал банку запропонував йому звернутися наступного дня вже тверезим.
У відповідь на справедливі зауваження співробітників банку неадекватний клієнт дістав ніж і завдав удару в район грудної клітки заступнику керівника відділення Андрію Кіцкаю. Рятувати колегу кинувся керівник відділення Ярослав Крицкалюк, який зміг вибити ніж у нападника, скрутити його та затримати до прибуття міліції. Затриманий виявився 54-річний місцевий житель Іван Крамар, якого було передано слідчо-оперативній групі Косівського РВ УМВС.
«Ми розцінюємо цей випадок як замах на вбивство нашого співробітника, який вижив тільки завдяки своєчасній допомозі з боку колег, – говорить керівник Служби безпеки ПриватБанку Станіслав Крижановський. – Сьогодні ми очікуємо на адекватну реакцію правоохоронних органів із затримання злочинця та порушення кримінального провадження за фактом тяжкого злочину».
За даними Служби безпеки банку, постраждалого співробітника банку з пораненням грудної клітки та значною втратою крові було госпіталізовано в Косівськую ЦРБ. Зараз стан здоров’я співробітника задовільний.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org