Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/index_b-940_sid-c891ec4eb9ec637ac7b0679cb595f6a4.html

Автор:  Meri Press [ 06 июл 15, 16:08 ]
Заголовок:  ПриватБанк запропонував українцям ділитися досвідом економії

ПриватБанк запустив новий освітній проект «Економимо разом!», за допомогою якого клієнти банку та всі жителі України зможуть ділитися своїм досвідом і порадами щодо економного витрачання енергії та інших ресурсів, ефективного використання коштів і вигідного вибору банківських послуг. Як повідомили в банку, у результаті такого проекту в Україні з’явиться нова народна енциклопедія економної життєдіяльності.
«Ми щиро віримо, що в економічній ситуації, що склалася, жителі України мають об’єднатися та допомагати один одному, – говорить один із авторів проекту, маркетинг-директор ПриватБанку Сергій Даниленко. – «Економимо разом!» – це освітній проект ПриватБанку, своєрідна «Вікіпедія» економного життя, за допомогою якої кожен з нас може поділитися своїм досвідом економії коштів або використовувати найкращі ідеї інших користувачів».
На спеціальному сайті проекту http://econom.pb.ua/ кожен бажаючий може розповісти про те, як зекономити на їжі, одязі, розвагах або побутових дрібницях. Щоб додати нову пораду в народну енциклопедію, потрібно просто натиснути на кнопку «Додати пораду» і заповнити всі необхідні поля.
Користувачі сайта зможуть не тільки прочитати, але й оцінити користь кожної поради та проголосувати за неї. Щомісяця експертна група ПриватБанку буде відбирати найкращі поради та дарувати авторам цінні подарунки, серед яких сучасні смартфони, планшети та електронні книги.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org