Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/index_b-896_sid-47e379abdca9b443174fa1d2ffb9e1e2.html

Автор:  Meri Press [ 05 май 15, 09:50 ]
Заголовок:  На Житомирщині збільшується кількість банкоматів ПриватБанку

Щоб клієнти могли швидко виконувати різні банківські операції, на Житомирщині ПриватБанк продовжує збільшувати кількість банкоматів.
У 2015 році за останні місяці було встановлено близько 15 нових банкоматів.

Через банкомати клієнти можуть виконувати різні операції: зробити грошовий переказ, відкрити рахунок, відкрити і поповнити депозит, здійснити операцію у Приват24 (поповнити рахунок або підключити SMS-інформування), оплатити Інтернет та комунальні платежі, зробити благодійний внесок і придбати квитки на потяг, літак, футбол чи баскетбол. Також можна оплатити штрафи ДАІ чи паливо.

Крім цього, у банкоматі звично можна дізнатись баланс коштів на картці, переглянути баланс рахунку “Бонус Плюс”, змінити ПІН-код картки, замовити довідку за клієнтськими рахунками чи про закриття кредиту, отримати виписку за карткою, змінити мову банкоматного меню чи отримати реквізити для поповнення своєї картки.

У разі виникнення труднощів, отримати консультацію працівника банку і навчитись самому проводити певну операцію можна у 66 відділеннях ПриватБанку на Житомирщині.

Крім того, ПриватБанк стежить як за станом банкоматів, які розміщені у зовнішній мережі (торгових точках), так і станом банкоматів у самих відділеннях. За останні місяці також було замінено декілька старих банкоматів на нові.

Загалом на Житомирщині працює 226 банкоматів ПриватБанку і 388 терміналів самообслуговування ПриватБанку. Вони розміщені у зовнішній мережі (торгових точках) і у самих відділеннях ПриватБанку. За 2014 рік було встановлено декілька нових банкоматів і 142 нових терміналів самообслуговування, а також проведена заміна 27 старих ТСО на нові. У 2015 році роботу із встановлення нових ТСО та банкоматів і заміни старих на нові продовжено.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org