Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/index_b-821_sid-576b2e82d25495d63c6e40bad7cd9334.html

Автор:  Meri Press [ 18 фев 15, 09:04 ]
Заголовок:  Власники карток ПриватБанку можуть без комісії знімати готівку

Власники зарплатних і соціальних карток ПриватБанку можуть безкоштовно знімати готівку в банкоматі будь-якого українського банку. ПриватБанк відмінив комісію при знятті готівки у банкоматах інших банків.

Отримати на руки пенсію, стипендію, зарплату чи соціальні виплати власники карткок ПриватБанку на Житомирщині можуть ще швидше та доступніше. Знімати готівку можна не тільки у банкоматній мережі ПриватБанку, але і в банкоматах будь-якого іншого українського банку. При цьому, знімаючи готівку в банкоматній мережі інших банків, власники цільових карт ПриватБанку не будуть платити комісію за зняття готівки.

ПриватБанк має найчисельнішу мережу банкоматів по всій Україні, у тому числі й на території Житомирської області, а тому, за словами керівника напрямку “Кредитні карти” і “Gold-клуб” Житомирського РУ ПриватБанку Віталія Хоменка, проблеми з тим, де б зняти готівку у клієнтів банку не виникає. Однак, для зручності клієнтів ПриватБанк відмінив комісію при знятті готівки й у банкоматах інших банків.

Якщо раптом банкомату ПриватБанку немає поруч, гроші можна безкоштовно отримати в будь-якому іншому, а комісію за користування “чужими” банкоматами за клієнтів буде платити ПриватБанк.

Крім того, щоб клієнти могли швидко виконувати різні банківські операції, на Житомирщині ПриватБанк продовжує збільшувати кількість банкоматів і терміналів самообслуговування. Лише за рік було встановлено понад 140 нових термінали самообслуговування і декілька нових банкоматів.

ПриватБанк стежить, як за станом терміналів самообслуговування, які розміщені у зовнішній мережі (торгових точках), так і станом терміналів у самих відділеннях. За рік було замінено 27 старих терміналів на нові.

Вже за перший місяць нового року в Житомирській області було встановлено чотири нових банкомати і проведено заміну трьох старих банкоматів на нові.

Загалом на Житомирщині працює 220 банкоматів і понад 380 терміналів самообслуговування.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org