Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/index_b-769_sid-298c1f42c024e24171b25c2cd9efd6f5.html

Автор:  Meri Press [ 30 дек 14, 18:35 ]
Заголовок:  На свята ПриватБанк буде обслуговувати клієнтів без вихідних

У період свят ПриватБанк буде обслуговувати клієнтів цілодобово. Як повідомилив банку, усі платежі корпоративних клієнтів і приватних осіб будуть здійснюватися в режимі онлайн протягом усіх святкових днів.

«У святковий період наші клієнти можуть присвятити набагато більше часу рідним, друзям і близьким, – говорить Голова Правління ПриватБанку Олександр Дубілет. – Можна абсолютно не турбуватися про своєчасне погашення кредиту, перерахування податкових платежів або оплату поставок товарів – наш банк дійсно працює цілодобово, а обслуговування через Інтернет або мережі самообслуговування дозволяє робити платежі в зручний час».

Цілодобово працюють Інтернет-банк і мобільний додаток Privat24, через які можна оплатити будь-який рахунок, купити квиток на транспорт, отримати та надіслати переказ, поповнити депозит і багато іншого. Найдешевші популярні послуги (перекази, платежі, погашення кредитів тощо) можна отримати через банкомати та термінали самообслуговування ПриватБанку, адреси яких завжди є на спеціальній сторінці банку.

Також у ПриватБанку повідомили, що в передноворічний період банк переходить на посилений графік інкасації своїх банкоматів, щоб забезпечити безперебійний доступ до готівки. Власники зарплатних і соціальних карток ПриватБанку можуть отримувати готівку за картками через банкомати інших банків без додаткових комісій.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org