Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/index_b-667_sid-3760ccf80156b3ca99f2fe36ec6fa7d0.html

Автор:  Meri Press [ 23 окт 14, 12:40 ]
Заголовок:  Житомиряни переводять свої автомобілі із бензину на газ вигідно

Газобалонне обладнання - чудова альтернатива традиційному бензину або дизелю. Скраплений газ набагато дешевший, а в часи дефіциту пального і, відповідно, його кусючої ціни - це один із головних чинників, щоб встановити собі в авто такий агрегат.

У Житомирі “перейти на газ” стало ще зручніше, адже розраховуючись карткою ПриватБанку у компаніях, що здійснюють встановлення такого обладнання і які є партнерами програми “Оплата частинами”, можна не віддавати одразу всю суму, а сплачувати за придбання рівними частинами до 24 місяців.

Сьогодні в “Оплату частинами” у нашому місті встановити газобалонне обладнання можна у партнерів ПриватБанку - компаній “Житомиравтогаз” (вул. Київська, 99) та “ГБО” (вул. 1-го Травня, 76).

Вказані компанії пропонують широкий спектр послуг, за які, нагадуємо, можна розраховуватися не одразу, а частинами. Це як і продаж якісного ГБО (газобалонного обладнання), його встановлення, ремонт ГБО, а також гарантії на всі види робіт.

“Якщо раніше автомобілісти часто відкладали переведення свого автомобіля на газ через неможливість одразу розрахуватись за послуги, то тепер у Житомирі такої проблеми не буде. Тепер вже можна не вибирати між тим, щоб стабільно дорого платити за бензин чи викладати кругленьку суму за перехід на газ. Захотів ГБО - прийшов - отримав, і спокійно розраховуєшся рівними частинами протягом 6, 10 або 24 місяців”, - розповідає керівник напрямку “Оплата частинами” Житомирського регіонального управління ПриватБанку Роман Грицюта.

Нагадуємо, що “Оплата частинами” від ПриватБанку - це сервіс, що дозволяє забрати покупку додому сьогодні, а платити за неї рівними частинами щомісяця протягом зручного для покупця часу (до 24 місяців).

Програма доступна для власників карток «Універсальна», «Універсальна Gold» або ж елітних карток для VIP-клієнтів (Platinum, Infinite, World Signia / Elite). Щоб отримати ліміт для “Оплати частинами”, потрібно надіслати SMS на номер 10060 з текстом chast або натиснути “отримати ліміт” в розділі “Оплата частинами” на офіційному сайті ПриватБанку.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org