Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/index_b-641_sid-815cf06274d00b5f53d6efa23ddc3457.html

Автор:  Meri Press [ 14 окт 14, 13:22 ]
Заголовок:  Клієнти ПриватБанку передали нашим бійцям у зону АТО телефони

Клієнти та співробітники ПриватБанку вже передали українським солдатам у зону АТО 9 862 телефони, що працюють у захищеному від прослуховування стандарті CDMA .

Як повідомили в прес-службі ПриватБанку, ініціативу банку та компанії PEOPLEnet забезпечити наших воїнів безпечним і безкоштовним зв’язком підтримали українці з усіх регіонів України - инфографика. А найактивнішими стали жителі Дніпропетровської, Київської та Харківської областей.


ПриватБанк і оператор мобільного зв’язку PEOPLEnet у вересні запропонували українцям приєднатися до благодійної ініціативи зібрати непотрібні CDMA-телефони украінським воїнам, які перебувають у зоні АТО. Як зазначили в банку, з урахуванням напруженої ситуації на Сході, акцію продовжено до 1 грудня.

Передати воїнам АТО непотрібний CDMA-телефон можна в будь-якому відділенні ПриватБанку по всій Україні. Приймаються всі телефони, навіть із несправним акумулятором і без зарядного пристрою. Якщо апарати буде здано з RUIM-карткою, договори на телекомунікаційні послуги буде попередньо розірвано.



Комментарии

Автор:  Лис [ 14 окт 14, 15:23 ]

А когда ПриватБанк будет людям компенсировать то, что нацгвардейцы наворовали?

Автор:  Юлия [ 14 окт 14, 17:18 ]

Командование вооруженных сил АТО запретило бойцам пользоваться телефонами для того чтоб не выказывать своих позиций. Ваш банк сделал сепаратистам огромный подарок-теперь они смогут отследить еще и эту группу мобилок

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org