Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/index_b-590_sid-4fdf6f29c6838a9a4e7697c3aa079ce7.html

Автор:  Meri Press [ 25 сен 14, 14:24 ]
Заголовок:  БізнесШколи ЮніорБанку цієї осені запрацюють по всій Житомирщині

Із настанням осені кожен школяр прекрасно розуміє, що прийшла пора навчатися. Окрім вивчення основних предметів часто хочеться пізнати дещо більше. Для когось це мистецькі гуртки, для інших - спортивні секції, а для студентів БізнесШколи ЮніорБанку - це заглиблення у цікавий світ банківської справи, бізнесу та саморозвиток дитини.

Протягом останніх років ЮніорБанк Житомирського регіонального управління ПриватБанку щорічно запрошував школярів міста стати студентами БізнесШколи та підвищити рівень фінансової грамотності. Цього ж року на Житомирщині запрацює не одна, а 12 БізнесШкіл. Набір у групи вже розпочатий.

“Ми збільшили кількість БізнесШкіл. Тепер отримати знання про банківську систему України, історію грошей можуть не лише школярі Житомира.

Ми відкриваємо БізнесШколи по всій області, - розповідає директор Житомирського регіонального управління ПриватБанку Павло Макарєєв. - Тренери у нас кваліфіковані. Спеціалісти готові ділитися досвідом. БізнесШкола дає можливість познайомитися житомирським школярам із ровесниками з інших регіонів України, поспілкуватися із том-менеджерами ПриватБанку, приміряти професією банкіра”.

Більше 200 школярів уже стали випускниками БізнесШколи. Більше 500 дітей зі всієї області в літніх оздоровчих таборах стали учасниками майстер-класів від ЮніорБанку. А тепер знову прийшов час навчатися - заняття проходитимуть щотижня, складатимуться з теорії та практики. По завершенню кожного заняття на студентів БізнесШкіл чекатиме святкове закінчення навчання.

“Запрошуємо усіх дітей, котрі бажають приєднатися до Школи Фінансового успіху, звертатися у відділення ПриватБанку та ставати нашими студентами”, - відзначає керівник напрямку ЮніорБанк Житомирського регіонального управління ПриватБанку Сергій Карпець. - Для того, щоб стати студентом БізнесШколи необхідно оформити карту Юніора, зареєструватися на сайті http://www.juniorbank.com.ua/ та подати заявку на вступ до школи у Житомирі, або інших містах області - Коростені, Бердичеві, Новоград-Волинському, Коростишеві та інших”.

Освітня програма ЮніорБанк діє більше 5 років. Сьогодні на Житомирщині картою Юніора активно користуються понад 3 тисячі дітей віком 6-17 років. Працює програма “Карта для харчування”, за допомогою якої школи можуть забезпечити своїм учням повноцінне харчування, вести облік відвідування учнями школи.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org