Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/index_b-1248_sid-17b496d5a33ef00b2aeef72e0a4a6105.html

Автор:  Meri Press [ 23 янв 18, 11:49 ]
Заголовок:  ПриватБанк допомагає держслужбовцям з е-деклараціями

Житомирські державні службовці можуть швидко та правильно заповнити декларації про доходи в електронному форматі за допомогою сервісу ПриватБанку.

З 1 січня 2018 року розпочався черговий етап електронного декларування, який триватиме до 1 квітня 2018 року. Він охоплює всіх без винятку осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, а також прирівняних до них для цілей Закону України “Про запобігання корупції” посадових осіб, юридичних осіб публічного права.

Як повідомили у банку, перш за все ПриватБанк готовий надати держслужбовцям сервіс “Електронно-цифровий підпис” (ЕЦП), за допомогою якого можна подати електронну декларацію про доходи.

Замовити сертифікат для підписання декларацій з ЕЦП можна в електронному банку Приват24, розділ "Усі послуги" > “Бізнес” > “Замовити, додати сертифікат”. Крім цього, перезамовити сертифікат заново можуть і ті клієнти, у яких уже закінчився термін дії попереднього сертифікату.

Також держслужбовцям ПриватБанк надає послугу формування спеціальних інформаційних виписок в електронному форматі через Приват24. За допомогою цього сервісу в два кліки можна отримати необхідні для внесення в декларацію даних про доходи та витрати за рахунками, які відкрито в банку.

“Отримати необхідну інформацію для заповнення декларації можна з дому або офісу, витративши на це кілька хвилин, – говорить перший заступник директора Житомирського РУ ПриватБанку Вадим Давидюк. – Звичайно, усі дані передаються в зашифрованому вигляді і не розголошуються. З ЕЦП можна уникнути довгих черг, витрачених нервів і часу, а також відмовитись від паперової тяганини”.

Інформацію для заповнення декларації можна легко знайти в Приват24 – меню “Усі послуги” > “Послуги” > “Створити довідку”.

Нагадаємо, що відповідно до Закону України "Про запобігання корупції" з 2017 року значно збільшилось коло громадян України, які повинні подавати свою електронну декларацію. Кількість нових декларантів зросла більше, ніж на 700 тис. осіб.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org