Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/index_b-1244_sid-856b79686474e1ba0faabaa6fa44930c.html

Автор:  Meri Press [ 01 авг 17, 09:32 ]
Заголовок:  В Україні запустили ремонти в розстрочку

В Україні запустили програму миттєвої розстрочки на будматеріали та інші товари для дому та ремонту, завдяки якій ремонт можна оплачувати протягом півроку з незначною переплатою. Нова програма працює в разі купівлі товарів онлайн у мережах «Епіцентр» і «Нова Лінія» через сайт 27.ua, а кредитування забезпечується сервісом «Миттєва розстрочка» ПриватБанку.

«Тепер ремонт можна зробити відразу, використовуючи період відпусток, а оплачувати витрати рівними частинами до кінця року, – говорить керівник Бізнесу з роботи з торговельними підприємствами Євген Васильцов. – Для цього не потрібно жодних довідок, документів і погоджень, достатньо лише мати картку ПриватБанку, а оформлення кредиту триває 30 секунд, як і звичайна оплата карткою».

Щоб оформити покупки на 27.ua у категоріях «Ремонт», «Сад-город», «Інструменти, техніка» та інших у розстрочку, покупцеві достатньо вибрати бажаний товар на сайті та спосіб оплати «Миттєва розстрочка», зазначивши реквізити своєї платіжної картки. Після цього потрібно підтвердити операцію за допомогою пароля, що приходить на мобільний телефон клієнта, і отримати підтвердження банку про надання кредиту. Платежі на погашення кредитного договору автоматично списуються з кредитної картки клієнта.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org