Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/index_b-1242_sid-7fdf67b7e302792e702c874ccebe4f91.html

Автор:  Meri Press [ 01 авг 17, 09:21 ]
Заголовок:  ПриватБанк «зафрендив» Гуся

Державний ПриватБанк почав випуск лімітованої серії платіжних карток з популярним і улюбленим у Фейсбуці іронічним персонажем «Гусь», який у жартівливій формі філософствує про стан душі та яскраві події в житті людини. Замовити картку з будь-яким з майже трьох десятків відібраних автором фейсбучного персонажа цілком цензурних станів духу «Гуся» можна прямо на сайті банку.

«ПриватБанку як одному з найактивніших жителів Фейсбуку давно й таємно подобався «Гусь», тепер все таємне стає явним – ми із задоволенням домовилися з «Гусьом» і його автором про співпрацю з випуску унікальних дизайнів карток, – говорить маркетинг-директор ПриватБанку Микола Щербина. – А далі буде більше: ми шукатимемо нових молодих перспективних авторів для розміщення їхніх творів на картках».

Щоб отримати оригінальну картку з «Гусьом», потрібно зайти на сайт банку або спеціальну сторінку карток з незвичайним дизайном, зазначити свої дані для випуску карток і в переліку дизайнів обрати категорію «Гусь». Готову «Гусь-картку» можна отримати в найближчому відділенні або кур’єрською доставкою.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org