Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/index_b-1236_sid-ef1636a25a339532c30db07a7e81e6c4.html

Автор:  Meri Press [ 18 июл 17, 11:05 ]
Заголовок:  Залізничні квитки на літні поїзди з Житомира

На Житомирщині квитки на літні рейси залізничного сполучення до моря вже можна придбати у ПриватБанку. Цьогоріч поїзд із Житомира прямує не лише до Одеси, а й до Білгород-Дністровського.

На цей поїзд, як і на інші, можна купити квитки у будь-якому відділенні ПриватБанку, терміналі самообслуговування, в системі Приват24 або на сайті bilet.pb.ua.

Поїзд у напрямку Білгород-Дністровського, який зупиняється в Одесі, Кароліно-Бугазі та Затоці, курсує по непарних числах місяця та вирушає із Житомира о 20.42 год.

На сьогоднішній день на території Житомирської області доступно понад 400 терміналів, у яких квиток можна купити цілодобово як за готівку, так і з пластикової картки, а також 60 відділень ПриватБанку, у яких працівники розкажуть про всі можливі варіанти по запланованому напрямку поїздки та допоможуть обрати потрібний.

Важливою перевагою купівлі залізничних квитків через ПриватБанк є можливість вибору вільного місця в будь-якому вагоні потяга, у той час як у касах вокзалів квитки продаються тільки в міру формування кожного з вагонів.

Електронний квиток не обов’язково обмінювати на оригінальний паперовий квиток – під час посадки на потяг досить показати провідникові роздруківку електронного квитка з QR-кодом, яку видає термінал і спокійно подорожувати до бажаного міста.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org