Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/index_b-1217_sid-2e1b67dc1bbbbd3b1f353116277e9aa8.html

Автор:  Meri Press [ 20 фев 17, 15:56 ]
Заголовок:  Кожен четвертий українець збирає в «Скарбничку»

На кінець січня 2017 року кількість користувачів сервісу накопичень ПриватБанку «Скарбничка» перевищила 9 млн осіб. Як повідомила прес-служба банку, фактично кожен четвертий житель України користується цим сервісом, щоб без зайвих зусиль накопичити гроші на свою мрію або інші цілі.

«У «Скарбнички» є корисна функція – можна зазначити мету накопичення та керувати нею, – говорить керівник Роздрібного бізнесу ПриватБанку Олексій Шабан. – Згідно зі статистикою банку, найчастіше українці відкладають кошти на автомобілі, подорожі та житло, а найбільш цікавими темами накопичень у 2017 році стали «Квиток на Євробачення» та «Купити синочку велосипед».

«Скарбничка» – це сервіс ПриватБанку, що допомагає легко збирати гроші, відкладаючи кошти з кожного надходження на картку або з кожної витрати; округляючи суми купівель; відкладаючи дрібні гроші, що залишилися на картці після купівель, або перераховуючи певну суму раз на місяць (як на відео). На гроші в «Скарбничці» клієнт отримує такий самий дохід, як і за депозитами банку.

Підключити послугу накопичення «Скарбничка» можна будь-яким зручним способом: на сайті www.kopi.pb.ua, через мобільний додаток «Скарбничка» для Android та iPhone, в Інтернет-банку Приват24, через термінал самообслуговування або банкомат ПриватБанку, у відділенні банку, за номером 3700.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org