Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/index_b-1215_sid-0f53868978dc372406568594e8d269b2.html

Автор:  Meri Press [ 20 фев 17, 15:36 ]
Заголовок:  “Житомиртеплокомуненерго” рекомендує ПриватБанк

У ПриватБанку житомиряни можуть сплачувати за опалення без комісії. КП “Житомиртеплокомуненерго” Житомирської міської ради оприлюднило перелік установ, в яких житомиряни можуть заплатити за послуги централізованого опалення без комісії.

Серед декількох установ у списку зазначено і ПАТ КБ “ПриватБанк”. Відповідна інформація розміщена на сайті комунального підприємства.

Як повідомляють у КП “Житомиртеплокомуненерго”, з ПриватБанком укладений договір на приймання платежів за послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води, а це зменшує фінансове навантаження на населення, оскільки людям не треба сплачувати комісію ПриватБанку.

У свою чергу керівник напрямку масових платежів Житомирського РУ ПриватБанку Олександр Вербельчук, наголошує, що у Житомирі, крім послуг централізованого опалення, без комісій у ПриватБанку можна сплачувати і за послуги водоканалу та обленерго.

Нагадаємо, ще на початку осені напередодні нового опалювального сезону низка банків й інших установ підвищили комісії за оплату комунальних платежів. У ПриватБанку комісія залишилась незмінною і мінімальною.

“У ПриватБанку існує лише комісія за послуги газопостачання. Вона складає 3 гривні при сплаті через касу відділення, 2 гривні при сплаті в терміналі самообслуговування і 1 гривню - через Інтернет-банк Приват24. Однак, пенсіонери і тут мають пільгу. Щомісяця будь-які комунальні послуги в розмірі до 2000 гривень незалежно від каналу оплати у ПриватБанку пенсіонери можуть сплачувати безкоштовно”, - зазначає Олександр Вербельчук.
Звичайні платники теж можуть уникнути комісії при сплаті за газопостачення. Для цього лише треба підключити послугу “Регулярні платежі” у Приват24. Послуга дозволяє взагалі забути про клопіт сплачувати будь-які платежі. Банк буде це робити автоматично з картки, яку визначить клієнт. Послуга абсолютно безкоштовна.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org