Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/index_b-1162_sid-f40ecfab48ff035e3af374febbf70eb1.html

Автор:  Meri Press [ 04 авг 16, 11:19 ]
Заголовок:  У Чуднові діти “підсиділи” працівників ПриватБанку

Під час літніх канікул ПриватБанк продовжує працювати над розвитком дітей. На Житомирщині для юніорів проводять екскурсії у відділеннях банку. Днями діти вивчали роботу банку із середини у Чуднівському відділенні ПриватБанку і спробували себе у ролі банківських працівників.

“Екскурсія покликана і познайомити дітей із специфікою роботи різних банківських професій, і підвищити їхню фінансову грамотність, навчитись користуватись новітніми банківськими технологіями”, - зазначила керівник напрямку ЮніорБанк Житомирського РУ ПриватБанку Світлана Семенюк.

Юніори дізнались, як найшвидше здійснити оплату за комуналку, поповнити мобільний телефон чи проплатити за послуги Інтернету. Оглянули можливості терміналів самообслуговування у ПриватБанку та навчились самостійно виконувати певні операції за допомогою своєї картки ЮНІОРА.

Крім цього, діти змогли поспілкуватись із керівником відділення та спеціалістами з обслуговування клієнтів, які розповіли юніорам про риси характеру, звички, напрацювання, знання, що допомагають якісно обслуговувати клієнтів і сприяють досягненню успіху в банківській сфері.
Юніори і самі спробували себе у ролі спеціалістів з обслуговування клієнтів і попрацювали із планшетами.

“Дуже сподобалось на екскурсії. Дізналась багато нового для себе із роботи банку. Сподіваюсь, що восени зможу разом зі своїми друзями продовжити навчання у БізнесШколі ПриватБанку”, - розповіла чуднівчанка Ольга.

Всі бажаючі можуть записати свою дитину на навчання, зателефонувавши керівнику напрямку ЮніорБанк Житомирського РУ ПриватБанку Світлані Семенюк - (097) 648-73-58, Svetlana.Semenjuk@privatbank.ua

Близько 3 тисяч житомирських дітей пройшли різні види навчань ЮніорБанку за останній рік. Зокрема, школярі відвідували заняття у БізнесШколах, слухали Уроки фінансової грамотності, брали участь у бізнес-квестах та екскурсіях.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org