Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/index_b-1131_sid-caab72bc101aa3f7bd4c7dc6f442ec7a.html

Автор:  Meri Press [ 29 июн 16, 09:27 ]
Заголовок:  ПриватБанк допоможе держслужбовцям з декларацією

ПриватБанк запустив сервіс, що допоможе державним службовцям швидко та правильно заповнити декларації про доходи в електронному вигляді. Як повідомила прес-служба банку, послуга формування податкових виписок в електронному вигляді доступна клієнтам через Інтернет-банк Приват24. За допомогою цього сервісу двома кліками можна отримати необхідні для внесення в декларацію виписки про доходи та витрати за рахунками, відкритими в банку.

«Тепер отримати необхідну інформацію для заповнення декларації можна з дому, в офісі, витративши на це кілька хвилин, – говорить керівник бізнесу «Обслуговування індивідуальних VIP-клієнтів» ПриватБанку Олексій Шабан. – Певна річ, усі дані передаються в зашифрованому вигляді. Тому політики та зірки шоу-бізнесу, як і інші користувачі Приват24, можуть бути спокійні :-)».

Інформацію для заповнення декларації можна легко знайти в Приват24 (меню «Усі послуги» > «Послуги» > «Створити довідку»).

Нагадаємо, відповідно до закону про електронне декларування доходів і витрат, держслужбовці, які обіймають відповідальні та особливо відповідальні посади, повинні заповнити електронні податкові декларації протягом двох місяців після запуску системи електронного декларування, навіть якщо вони раніше встигли подати фінансову звітність у паперовому варіанті.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org