Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/index_b-1125_sid-e9ce84fa1eca0d7c541227007393b2c3.html

Автор:  Meri Press [ 15 июн 16, 09:44 ]
Заголовок:  ПриватБанк підтримує вихід PayPal на український ринок

Найбільший український банк ПриватБанк підтримує можливий вихід на український ринок міжнародного платіжного сервісу PayPal та заохочує зусилля регулятора та банківської спільноти, спрямовані на подальшу відкритість ринку для провідних електронних сервісів. Як повідомила прес-служба банку, повноцінна робота PayPal в Україні значно спростить міжнародні розрахунки та стане стимулом для розвитку в країні сфери послуг та електронної комерції, орієнтованої на покупців в інших країнах.

«Очевидно, прихід в країну міжнародних електронних платіжних систем і, зокрема, PayPal, матиме позитивний вплив на розвиток економіки України, – зазначає прес-служба ПриватБанку. – Це додаткова можливість отримання зароблених коштів для великої кількості українських фрилансерів та працівників сфери ІТ, які сьогодні забезпечують значну частину українського експорту послуг».

Сьогодні ПриватБанк пропонує фрилансерам найсучасніші технології для розрахунків з іноземними замовниками, у тому числі управління валютними зарахуваннями із-за кордону – переказ грошей від фриланс-бірж Upwork (ELANCE), Freelancer, freelancehunt, Envato Studio та багатьох інших), міжнародних компаній, українських партнерів, виведення грошей із систем WebMoney, SKRILL, LiqPay, QIWI. Також сьогодні банк об'єднує зусилля з міжнародними компаніями Payoneer, TransferWise, Transpay, щоб істотно скоротити витрати компаній і співробітників на отримання платежів.

Банківське обслуговування фрилансерів доступне цілодобово через Інтернет-банк Приват24. Відкриття та обслуговування валютних рахунків у ПриватБанку – безкоштовно. Також в цілодобовому режимі працює послуга передачі інвойсів або актів через Приват24. Спеціальна лінія підтримки для фрилансерів доступна через е-mail: freelancer@privatbank.ua або телефон (092) 900 00 04).

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org