Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/index_b-1032_sid-fe6b03373527f995262a145f44ce2625.html

Автор:  Meri Press [ 31 дек 15, 16:52 ]
Заголовок:  Свята не завадять бізнесу – ПриватБанк буде обслуговувати

У період новорічних і різдвяних свят ПриватБанк буде обслуговувати корпоративних клієнтів через «Приват24 для бізнесу» цілодобово. Також працюватимуть служба онлайн-підтримки банку та телефонний сервісний центр.

Корпоративним клієнтам банку у свята в режимі 24/7/365 будуть доступні без обмежень платежі між своїми рахунками; на рахунки партнерів, що відкрито в ПриватБанку; виплата зарплати співробітникам на картки; розміщення та поповнення депозитів; керування кредитними лімітами; платежі на корпоративні та паливні картки тощо.

«Завдяки цілодобовій роботі банку новорічні свята не впливають на динаміку роботи бізнесу, – зазначає керівник напрямку «Малий і Середній бізнес» ПриватБанку Олександр Ніколенко. – Торік ми виконали перші платіжні доручення клієнтів через кілька секунд після настання нового року».

Платежі на рахунки партнерів в інших українських банках будуть проводитися з урахуванням графіка роботи СЕП НБУ.

Як повідомили в банку, 31 грудня 2014 року за кілька годин до нового року 163 корпоративних клієнти зарахували зарплату на картки своїх співробітників.
А за перші дні 2015 року зарплату співробітникам перерахували 250 юридичних осіб. У цілому ж, за даними банку, кожен десятий платіж юр. осіб проводиться ввечері або у вихідні.

Без вихідних і перерв у свята зможуть користуватися банківськими послугами й фізичні особи: через Інтернет-банк Приват24, додаток Privat24, у мережі терміналів самообслуговування та банкоматів банку.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org