Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/cherez-privatbank-na-zhitomirschin-mozhna-kupiti-zal-znichn-kvitki_b-810_sid-94c3821c4be9e9234a3a4dda469b54fd.html

Автор:  Meri Press [ 06 фев 15, 10:18 ]
Заголовок:  Через ПриватБанк на Житомирщині можна купити залізничні квитки

Придбати квитки на потяг без черг і самостійно обрати вільне місце у будь-якому вагоні потяга – реально. Більше не потрібно їхати на вокзал за квитками, адже вони є у будь-якому відділенні ПриватБанку, терміналі самообслуговування або в системі Приват24.

На сьогоднішній день на території Житомирської області доступно понад 380 терміналів, у яких квиток можна купити цілодобово як за готівку, так і з пластикової картки.

Також, мешканці області можуть купувати квитки на потяги у 65 відділеннях ПриватБанку на Житомирщині.

“Електронний квиток не обов’язково обмінювати на оригінальний паперовий квиток – під час посадки на потяг досить показати провідникові роздруківку електронного квитка з QR-кодом, яку видає термінал”, – зазначає керівник Бізнесу платежів і переказів Житомирського РУ ПриватБанку Олександр Вербельчук.

Важливою перевагою купівлі залізничних квитків через термінали самообслуговування ПриватБанку є можливість вибору вільного місця в будь-якому вагоні потяга, у той час як у касах вокзалів квитки продаються тільки в міру формування кожного з вагонів.

“Я студентка і майже кожну п’ятницю їжджу із Житомира у Вінницю додому. Раніше мені доводилось відпрошуватись з пари, щоб встигнути на вокзалі ще квиток купити, зараз швидко і зручно купую квиток на потяг через Приват 24 або термінал самообслуговування, який знаходиться у нашому корпусі”, – розповідає студентка Житомирського державного університету імені Івана Франка Оксана Собко.

Загалом протягом 2014 року понад 6 тисяч мешканців Житомирської області скористались можливістю придбати залізничні квитки без черг через ПриватБанк.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org