Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/bank-vsk-kartki-v-dkriut-zolotiy-zapas-u-world-of-tanks_b-660_sid-89163809516838095e4267eacc2e2653.html

Автор:  Meri Press [ 21 окт 14, 13:30 ]
Заголовок:  Банківські картки відкриють "золотий запас" у World of Tanks

Користувачі популярної онлайн-гри World of Tanks отримають доступ до спеціальних наборів ігрового золота та кредитів, які можна буде придбати за допомогою банківських платіжних карток. Така пропозиція для власників карток VISA/MasterCard/Maestro діє з 21 до 24 жовтня в магазині Wargaming.net.

Придбати «великий», «середній» або «малий» запас ігрового золота та кредитів можна тільки у разі оплати банківськими картками. Під час акції користувачі можуть зекономити до 30% у порівнянні зі звичайною вартістю таких пакетів.

Спеціальна пропозиція доступна всім власникам зазначених платіжних карток будь-якого банку. У компанії Wargaming звертають увагу, що ігрове золото є єдиним для проектів World of Tanks та World of Warplanes.

Нагадаємо, у 2013 році ПриватБанк і Wargaming підписали угоду про співпрацю, у результаті якої у мільйонів українських, російських і білоруських гравців World of Tanks та World of Warplanes з’явилася можливість легко та швидко поповнювати ігровий рахунок банківськими картками через інтернет-платежі.

Поповнити ігровий рахунок World of Tanks та World of Warplanes можна за допомогою пластикових карток в Інтернеті або через мобільні платіжні додатки. Послуга оплати пластиковими картками та готівкою доступна в будь-якому банківському терміналі самообслуговування. Після проведення оплати ігровий рахунок поповнюється миттєво. Платіжний сервіс для гравців працює цілодобово.

​​





Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org