Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/avon-privatbank-zapustili-noviy-spos-b-dostavki-zamovlen_b-976_sid-1edf3eb6070e4600eb2f425d41f30b9f.html

Автор:  Meri Press [ 08 сен 15, 15:20 ]
Заголовок:  AVON і ПриватБанк запустили новий спосіб доставки замовлень

Компанія AVON, світовий лідер косметичного ринку, спільно з ПриватБанком запустили новий сервіс – доставку продукції через національну мережу поштоматів ПриватБанку, що нараховує понад 1 400 пунктів по всій Україні. Уже сьогодні клієнти AVON можуть отримувати замовлення в поштоматах ПриватБанку у Вінниці, незабаром послуга стане доступна в Одесі та Львові, а потім і по всій Україні.

«Ми постійно працюємо над удосконаленням сервісу для наших представників, і спільний проект з ПриватБанком – це ще один крок у цьому напрямку», – зазначила Карина Таковенко, генеральний директор AVON в Україні та Грузії.
«Сьогодні поштомати ПриватБанку працюють у 480 населених пунктах України.

Зручний графік роботи та місцезнаходження поштоматів дозволять компанії AVON зробити доставку замовлень максимально ефективною та комфортною для її представників як у великих містах, так і у віддалених райцентрах», – коментує керівник бізнесу «Споживче кредитування» ПриватБанку Андрій Ковтун.

Новий сервіс дозволяє не тільки отримувати замовлення в зручному режимі, але й гарантує безпеку їх отримання. Після доставки посилки в поштомат представник отримує SMS-повідомлення. Забрати посилку одержувач може після підтвердження своєї особи. Для цього необхідно ввести на екрані термінала номер телефону та код.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org