Житомир - НашЖитомир.net


http://nashzhitomir.net/blog/meri-press/agentstvo-s-p-zm-nilo-reyting-privatbanku-timchasovo_b-945_sid-18bbfc8e325d6cc29e987e56c5fa34a8.html

Автор:  Meri Press [ 13 июл 15, 14:10 ]
Заголовок:  Агентство S&P змінило рейтинг ПриватБанку тимчасово

Міжнародне рейтингове агентство S&P повідомило про зниження довгострокового кредитного рейтингу ПриватБанку за зобов’язаннями в іноземній валюті до «СС» на час проведення переговорів з кредиторами про продовження євробондів банку згідно з рекомендаціями Національного банку України. Перегляд рейтингу ПриватБанку викликано виключно пропозицією держателям облігацій, серед іншого, продовжити строк погашення єврооблігацій і не пов’язаний з фінансовим положенням банку.

В офіційному повідомленні S&P зазначається, що короткостроковий кредитний рейтинг банку підтверджено на рівні «С». S&P підкреслило, що на сьогодні ПриватБанк посідає провідні позиції на банківському ринку України, ринку депозитів фізичних осіб і виконує в повному обсязі свої зобов’язання перед вкладниками.

«Перегляд міжнародних рейтингів рейтинговими агентствами в ході процедури погодження умов продовження строку погашення єврооблігацій є стандартною практикою роботи рейтингових агентств, – йдеться у повідомленні прес-служби ПриватБанку. – Рейтингові агентства дотримуються однієї політики в аналогічних ситуаціях в усіх країнах світу. Така політика була також застосована до найбільших державних банків України, коли вони вели переговори про продовження строків погашення своїх єврооблігацій».

Не зважаючи на поточну рейтингову дію, рейтинги ПриватБанку є одними з найвищих серед українських банків і індивідуальна оцінка характеристик кредитоспроможності банку (SACP) встановлена на рівні «ССС», що перевищує значення суверенного рейтингу України

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org