Блогер › Meri Press


Meri Press
Аватара пользователя
призывник
Посты: 0
Регистрация: 11 сен 14, 10:29
Блог: Просмотр блога (409)

Календарь
- Январь 2018
+ Август 2017
+ Июль 2017
+ Май 2017
+ Февраль 2017
+ Январь 2017
+ Ноябрь 2016
+ Октябрь 2016
+ Сентябрь 2016
+ Август 2016
+ Июль 2016
+ Июнь 2016
+ Апрель 2016
+ Март 2016
+ Февраль 2016
+ Январь 2016
+ Декабрь 2015
+ Ноябрь 2015
+ Октябрь 2015
+ Сентябрь 2015
+ Август 2015
+ Июль 2015
+ Июнь 2015
+ Май 2015
+ Апрель 2015
+ Март 2015
+ Февраль 2015
+ Январь 2015
+ Декабрь 2014
+ Ноябрь 2014
+ Октябрь 2014
+ Сентябрь 2014

Поиск в блогах


Як безпечно економити на покупках в Інтернеті

27 янв 15, 08:50

У Житомирському відділенні ПриватБанку (відділення Глобал Сіті) вже майже шість місяців працює спеціальний “Магазин”, в якому можна придбати будь-який товар через Інтернет. Ми поспілкувались зі спеціалістом по обслуговуванню клієнтів - експертом з інтернет-продажів Житомирського РУ ПриватБанку Вітою Ювченко, яка допомагає клієнтам обрати найвигіднішу пропозицію в інтернет-магазинах України і всього світу.

Віто, що таке спеціальний “Магазин” від ПриватБанку?
“Магазин” - це спеціальний сервіс ПриватБанку, через який можна здійснити будь-яку покупку в Інтернеті. Консультанти розповідають клієнту про найбільш вигідні пропозиції в усіх світових інтернет-магазинах, серед яких вітчизняні - Comfy, Praktiker, 5ok, TopMall, Gold.ua, знижкові сервіси «Покупон» и Groupon, закордонні - E-Bay, Amazon, Aliexpress та безліч інших сайтів. Також консультанти допомагають оформити замовлення і оплатити покупку.

Чим відрізняється здійснення покупки у спеціальному “Магазині” ПриватБанку від самостійного оформлення покупки вдома у будь-якому інтернет-магазині?
Можна виділити топ-5 переваг “Магазину”:
Фахові консультації та широкий вибір найцікавіших пропозицій інтернет-магазинів;
Приємні бонуси за покупки для кожного клієнта, у т.ч. можливий cash bаck до 6%;
Можливість придбати товар у кредит за допомогою сервісу «Оплата частинами» (безвідсотковий кредит до 24-х міс.), кредитної картки «Універсальна» або розстрочки на картку;
Доставка безпосередньо у «Магазин» - за бажанням клієнта;
Гарантія ПриватБанку на повернення або обмін товару, який придбаний на рекомендованих сайтах-парнерах, у т.ч. на іноземних.

У чому саме полягає гарантія ПриватБанку на повернення або обмін товару?
“Магазин” пропонує перевірений перелік сайтів-партнерів та забезпечує повний юридичний супровід клієнтів від замовлення до отримання товару. Якщо товар не прийшов, продавець помилився у розмірах або товар із браком, клієнт не залишається наодинці зі спірними ситуаціями, усі питання вирішуються за посередництвом ПриватБанку.

За якою технологією працює “Магазин” ПриватБанку?
«Магазин» працює за дуже прозорою технологією – клієнт повідомляє, що бажає придбати, консультант допомагає обрати найвигідніші пропозиції, а також оформити та оплатити замовлення на сайті інтернет-магазину. Після чого банк за бажанням клієнта допомагає оформити кредит, партнер відправляє товар у «Магазин», а менеджер одразу ж повідомляє клієнта про прибуття замовлення. На кінцевому етапі клієнт отримує бажаний товар у «Магазині». Якщо ж клієнт бажає повернути товар, то діють стандартні правила повернення товару в інтернет-магазинах - від 14-ти до 30-ти днів залежно від сайта-продавця.

Як житомиряни поставились до відкриття спеціального “Магазину” в Житомирі? Що найчастіше замовляють?
Першими зацікавились клієнти ПриватБанку, які приходили у відділення з різних питань банківського обслуговування, а коли встановили яскраву вивіску “Магазин”, то ще більше житомирян почали здійснювати покупки у нас. Найчастіше купують мобільні телефони, ноутбуки і планшети. Також великий попит на замовлення одягу через Інтернет.

Чи є постійні покупці у житомирського “Магазину” ПриватБанку?
Так, уже є свої постійні покупці. Вони скористались послугою один раз, відчули переваги “Магазину” і знову роблять покупки через ПриватБанк. Був випадок, коли бабуся з дідусем здійснили покупку через “Магазин” і їм так сподобалось, що вони і самі через певний час знову оформили замовлення через нас, і привели ще декількох своїх друзів, щоб ті могли зекономити і придбати якісний товар.

Як експерт Інтернет-продажів, як Ви оцінюєте “Магазин” ПриватБанку? Що Вам найбільше подобається у Вашій роботі?
Я позитивно оцінюю “Магазин”, тому і сама регулярно здійснюю покупки через цей сервіс. Мені подобається досліджувати інтернет-магазини, знаходити знижки, акції і допомагати покупцям обирати найкращий для них варіант. Якщо чесно, то за час роботи з “Магазином” я навчилась економити. Перш, ніж щось купити, я переглядаю всі пропозиції по сервісу і зачасту, роблю через нього замовлення, а не купую у звичайному магазині, бо так дешевше. З “Магазином” економити навчились і всі мої друзі, рідні та знайомі. Житомиряни, які бажають здійснити покупку через “Магазин”, можуть звернутись безпосередньо у відділення Глобал Сіті за адресою вул. Київська, 77, знайти нашу сторінку в контакте http://vk.com/id281053314 чи зателефонувати за номерами: (096) 960 32 35; (093) 368 51 38. На Житомирщині такий “Магазин” працює і в Бердичівському відділенні ПриватБанку.

У Житомирі тільки за останніх два місяці сервісом “Магазин” скористались понад 150 покупців.

Просмотров: 11368  ·  Комментариев: 0

Кто сейчас онлайн

Пользователи: Kamila М


Чтобы оценивать посты Вам нужно залогиниться или зарегистрироваться.
Вы не можете оценивать свои посты.
Вы уже оценивали этот пост.
Вы достигли лимита оценивания постов за сегодня.