Блогер › Meri Press


Meri Press
Аватара пользователя
призывник
Посты: 0
Регистрация: 11 сен 14, 10:29
Блог: Просмотр блога (409)

Календарь
- Январь 2018
+ Август 2017
+ Июль 2017
+ Май 2017
+ Февраль 2017
+ Январь 2017
+ Ноябрь 2016
+ Октябрь 2016
+ Сентябрь 2016
+ Август 2016
+ Июль 2016
+ Июнь 2016
+ Апрель 2016
+ Март 2016
+ Февраль 2016
+ Январь 2016
+ Декабрь 2015
+ Ноябрь 2015
+ Октябрь 2015
+ Сентябрь 2015
+ Август 2015
+ Июль 2015
+ Июнь 2015
+ Май 2015
+ Апрель 2015
+ Март 2015
+ Февраль 2015
+ Январь 2015
+ Декабрь 2014
+ Ноябрь 2014
+ Октябрь 2014
+ Сентябрь 2014

Поиск в блогах


Унікальне відділення ПриватБанку запрацювало у Коростишеві

29 окт 14, 14:47

ПриватБанк відкрив у Коростишеві “модульне” відділення. Унікальність його в тому, що швидкість створення такого відділення складає всього 20 днів. Цей проект є пілотним. Сьогодні у форматі “модульного” працюють близько 10 відділень ПриватБанку по всій Україні.

Знаходиться “модульне” відділення у Коростишеві за адресою вул. Більшовицька, 66. Для клієнтів працюватиме з понеділка по п'ятницю (9-18.00), а також у суботу з 9.00 до 16.00.

ПриватБанк уже давно перейшов на відкритий формат обслуговування. Відділення нового європейського зразка уже працюють для клієнтів банку. Однак проект “модульних” відділень відкрив нове дихання в укомплектуванні банківських відділень - можливість переміщуватись у приміщення із найбільш зручним для клієнтів місцем розташування за рекордно швидку кількість часу. Модульність, мобільність та трансформація - саме ці три ключові фактори закладені основу цього проекту.


“Задумка зі створенням такого формату відділень нова. Разом із керівником відділення ми переживали усі етапи підготовки до відкриття цього відділення. Тепер, коли ми бачимо результат, можу сказати, що наші сподівання справдилися. Відділення в Коростишеві дуже зручне і комфортне, звідси не хочеться йти, сюди хочеться повертатися. Сподіваємося, що і нашим клієнтам такий формат - “модульний” - теж сподобається”, - відзначає директор Житомирського регіонального управління ПриватБанку Павло Макареєєв.


Нововідчинене відділення у Коростишеві раніше уже працювало за іншою адресою. Колектив пишається участю свого відділення у пілотному проекті та можливістю бути першим “модульним” відділенням ПриватБанку, що відчинилося на Житомирщині.

“Ми раді, що перші в нашій області та одні із перших в Україні відчиняємо для своїх клієнтів “модульне відділення ПриватБанку”. Місцеві мешканці уже заходять до нас, приємно дивуються таким змінам, але легко знайомляться із новим форматом. Тому, думаю, що модульність відділення, його просторість на легкість у інтер’єрі допоможуть зробити простішим і обслуговування, дозволять надавати нашим клієнтам послуги більш швидко і якісно”, - каже керівник Коростишівського відділення ПриватБанку Віталій Литвинчук.

Нагадуємо, що для своїх клієнтів ПриватБанк розробив унікальну систему обслуговування, що дозволяє здійснювати банківські операції, не виходячи з дому чи офісу - Приват24. Як користуватися цим додатком клієнти можуть навчитися безпосередньо у відділеннях банку, адже завдяки планшетному обслуговування та сучасному формату відділень співробітник може не лише сісти поряд з клієнтом і продемонструвати як здійснюється та чи інша операція через Приват24, а й обов'язково допоможе здійснити навчальну операцію, наприклад, поповнити картку чи рахунок.

Ще одним нововведенням, цього разу уже для корпоративних клієнтів, є можливість переходу на електронну форму реєстрації податкових накладних, яку ПриватБанк першим із українських банків надає своїм клієнтам - представникам бізнесу. Професійну та ґрунтовну консультацію з банківських питань, питань ведення бізнесу усі клієнти - власники як і великих, так і малих підприємств - можуть отримати у персонального фінансового консультанта або в особистого менеджера по обслуговуванню корпоративних клієнтів. За цей рік спеціалісти ПриватБанку провели більше 1-го мільйона таких зустрічей.

Сьогодні ПриватБанку у Коростишеві довіряють 1277 вкладників. Депозитний портфель району складає 46,7 млн грн. У районі є 10 ТСО та 9 банкоматів ПриватБанку.

Довідка:

Технологія створення “модульного” відділення була відпрацьована на базі Дніпропетровського регіонального управління ПриватБанку у рамках пілотного проекту у два етапи: редизайн відділення, повне облаштування і комплектація всіма елементами оформлення; демонтаж всього обладнання, перестановка робочих зон, враховуючи броньований касовий вузол, і монтаж обладнання на новому місці. Експеримент продемонстрував високу ефективність технічних рішень, підтвердив заявлений термін реалізації, а найголовніше - отримав позитивні відгуки з боку клієнтів банку. Проект “модульних” відділень уже сьогодні втілюється у кожному регіональному управлінні ПриватБанку.
7а.jpg

Просмотров: 13773  ·  Комментариев: 0

Кто сейчас онлайн

Пользователи: нет зарегистрированных пользователей


cron
Чтобы оценивать посты Вам нужно залогиниться или зарегистрироваться.
Вы не можете оценивать свои посты.
Вы уже оценивали этот пост.
Вы достигли лимита оценивания постов за сегодня.