Блогер › Meri Press


Meri Press
Аватара пользователя
призывник
Посты: 0
Регистрация: 11 сен 14, 10:29
Блог: Просмотр блога (409)

Календарь
- Январь 2018
+ Август 2017
+ Июль 2017
+ Май 2017
+ Февраль 2017
+ Январь 2017
+ Ноябрь 2016
+ Октябрь 2016
+ Сентябрь 2016
+ Август 2016
+ Июль 2016
+ Июнь 2016
+ Апрель 2016
+ Март 2016
+ Февраль 2016
+ Январь 2016
+ Декабрь 2015
+ Ноябрь 2015
+ Октябрь 2015
+ Сентябрь 2015
+ Август 2015
+ Июль 2015
+ Июнь 2015
+ Май 2015
+ Апрель 2015
+ Март 2015
+ Февраль 2015
+ Январь 2015
+ Декабрь 2014
+ Ноябрь 2014
+ Октябрь 2014
+ Сентябрь 2014

Поиск в блогах


На Житомирщині триває набір студентів у БізнесШколу

12 фев 15, 12:04

Вже незабаром на Житомирщині розпочнеться старт нової БізнесШколи для дітей у рамках програми ЮніорБанку. Ми поспілкувались із керівником напрямку ЮніорБанк Житомирського РУ ПриватБанку Сергієм Карпецом і дізнались про всі особливості програми ЮніорБанк – що це таке і які можливості та перспективи відкриває програма для дітей.

Сергію Леонідовичу, розкажіть про програму ЮніорБанк? Що вона включає в себе?

ЮніорБанк – це програма ПриватБанку, яка стартувала у 2009 році з метою підвищення фінансової грамотності школярів. ЮніорБанк включає в себе декілька програм, зокрема, БізнесШкола, екскурсії та запроваджується ще один напрямок – бізнес-квест.

Чим відрізняються заняття у БізнесШколі від уроків у звичайних школах?

БізнесШкола – це корисні знання про історію грошей, банки, платіжні картки. Діти отримують цінні практичні навики: як знайти друзів, як стати авторитетом у класі, як заробити “перший мільйон, як правильно керувати бюджетом. Такі уроки в першу чергу спрямованні на всебічний розвиток дитини.

Заняття у БізнесШколі кардинально відрізняються від уроків у звичайних школах. Вони проходять щоп’ятниці о 16.00 год. чотири рази на місяць у формі тренінгів. Тренінг у БізнесШколі триває 1,5 години з перервою на “солодкий стіл” (сік, печиво). Загалом у БізнесШколі діти проходять 12 тренінгів, наповнених цікавими тематичними іграми, презентаціями.

Що є головним інструментом навчання у Школі фінансового успіху?

Головним інструментом навчання у Школі фінансового успіху є карта ЮНІОРА, за допомогою якої студенти школи вивчають банківську систему, освоюють фінансові операції.

Картка для дітей оформлюється лише з дозволу батьків. Вони самі визначають суму поповнення такої картки і навіть можуть встановити регулярне щомісячне перерахування певної суми зі своєї картки на картку ЮНІОРА. Кожного разу, коли дитина здійснює покупку за допомогою картки, батькам про це приходить SMS-сповіщення.

Оформити карту ЮНІОРА можна у будь-якому відділенні ПриватБанку. Батькам потрібно прийти разом із дитиною у відділення, взявши із собою свідоцтво про народження дитини та особистий телефон дитини.

Ви є одиним із викладачів БізнесШколи, який урок Вам найбільше запам’ятався?

Майже кожне заняття чимось особливим запам’ятовується. Пригадую, як на одному з уроків БізнесШколи діти спробували самостійно створити індивідуальний дизайн банківської картки. Вони запропонували свій погляд на те, який вигляд може мати банківська картка. Малюючи, юніори вивчили обов’язкові елементи платіжної картки, такі як номер, термін дії, знак платіжної системи та інші. Юніорка Ліза вибрала для дизайну картки морську тематику – сині простори і яскравий схід сонця, сказала, що хотіла зробити свою картку літньою, як згадку про канікулиі відпочинок.

Також запам’яталось заняття, коли ми ходили на екскурсію у відділення ПриватБанку. Школярі мали можливість поспілкуватись із менеджерами ПриватБанку, відчути себе у ролі касира, клієнт-менеджера, співробітника по обслуговуванню клієнтів чи керівника відділення. Для дітей провели і своєрідні змагання – на найшвидший перегляд балансу на карті ЮНІОРА через термінал самообслуговування.

Навчання у БізнесШколі безкоштовне. Чому? Адже всім відомо – безкоштовний сир лише у мишоловці.

Так заняття у нас безкоштовні, але їх якість від цього не страждає. Діти – майбутнє кожної країни. Якщо ми поглянемо на європейські країни – то побачимо, що всі вони впроваджують уроки фінансової грамотності для дітей у звичайних школах, відкривають додаткові напрямки, де вчать дітей інноваційним технологіям, у тому числі й банківським. Вони розуміють, що розвиток економіки країни починається з хорошої фінансової освіти дітей. Зокрема, школярі вчаться правильно розпоряджатись бюджетом, відповідно у них змінюється ставлення до фінансів. Діти привчаються до того, що гроші потребують поваги, підвищується фінансова культура юніорів. Ці знання і практичні навички вони понесуть із собою по життю.

Оскільки ПриватБанк – це банк для тих, хто любить Україну – ми хочемо зробити свій вклад у майбутнє України. ПриватБанк також прагне кожним своїм кроком допомагати встановленню національної свідомості українців, робити все можливе для нашої самоідентифікації, починаючи з маленьких юніорів.

Що потрібно для того, щоб стати студентом БізнесШколи?

Для того, щоб стати студентом БізнесШколи необхідно оформити та активувати карту ЮНІОРА, зареєструватись на сайті ЮніорБанку і подати заявку на навчання. В БізнесШколі можуть навчатись учні від 10 до 15 років.

Де саме на Житомирщині заплановано відкриття БізнесШколи у новому сезоні?

З 2014 року БізнесШколи ЮніорБанку проходять не лише в Житомирі, а й в районах області. У новому сезоні заплановано відкриття БізнесШколи

у кожному районі Житомирської області. У Житомирі навчання проходитиме на базі Житомирського РУ по вулиці Перемоги, 99.

До нас звернулись також і директори деяких житомирських шкіл з ініціативою про проведення БізнесШколи прямо в навчальних корпусах їхніх шкіл. Тому разом із керівництвом шкіл заплановано проведення занять у таких школах: 25, 24, 28, 17, 30, 2 та у Житомирському міському колегіумі.

Набір дітей віком від 10 до 15 років у новий сезон БізнесШколи триває до 20 лютого. Навчання розпочнеться вже на початку весни. Більше 200 юніорів стали випускниками Школи фінансового успіху в Житомирській області.

Просмотров: 13776  ·  Комментариев: 0

Кто сейчас онлайн

Пользователи: Bing [Bot], Google [Bot]


cron
Чтобы оценивать посты Вам нужно залогиниться или зарегистрироваться.
Вы не можете оценивать свои посты.
Вы уже оценивали этот пост.
Вы достигли лимита оценивания постов за сегодня.