Блогер › Meri Press


Meri Press
Аватара пользователя
призывник
Посты: 0
Регистрация: 11 сен 14, 10:29
Блог: Просмотр блога (409)

Календарь
- Январь 2018
+ Август 2017
+ Июль 2017
+ Май 2017
+ Февраль 2017
+ Январь 2017
+ Ноябрь 2016
+ Октябрь 2016
+ Сентябрь 2016
+ Август 2016
+ Июль 2016
+ Июнь 2016
+ Апрель 2016
+ Март 2016
+ Февраль 2016
+ Январь 2016
+ Декабрь 2015
+ Ноябрь 2015
+ Октябрь 2015
+ Сентябрь 2015
+ Август 2015
+ Июль 2015
+ Июнь 2015
+ Май 2015
+ Апрель 2015
+ Март 2015
+ Февраль 2015
+ Январь 2015
+ Декабрь 2014
+ Ноябрь 2014
+ Октябрь 2014
+ Сентябрь 2014

Поиск в блогах


Де взяти гроші на море - поради від ПриватБанку

18 июл 17, 10:47

Сезон літніх канікул і відпусток набирає обертів і, звісно, житомирянам хочеться поїхати на відпочинок. Думками вже копирсаєтесь у гарячому піску, робите селфі на фоні моря чи гір, ловите свій солом’яний капелюх, який здуло вітром! Та всі мрії розбиваються об питання - де взяти гроші на відпочинок?

Розкладемо все по полицях - де швидко отримати кошти, як можна економити та накопичувати.
Встроенное изображение 1
Швидке рішення - Картка “Універсальна” (“Універсальна ГОЛД”)
Знаєте, що роблять сотні тисяч жителів Житомирщини, коли до зарплати ще півмісяця, а в гаманці вже вітер гуляє? Вони купують сосиски, помідори, макарони й інші продукти за кредитні кошти з карткою ПриватБанку “Універсальна” (“Універсальна ГОЛД”). Більшість вже знають - якщо повертати кошти у пільговий період (до 55 днів), то переплати за користування кредитними коштами не буде.

Наразі ПриватБанк активно встановлює і підвищує кредитні ліміти за бажанням самого клієнта. Саме цим можна скористатись і, вже за звичною схемою покупок продуктів, подарувати відпочинок на морі собі і своїм рідним за допомогою кредитного ліміту на картці “Універсальна” (“Універсальна ГОЛД”).

Нині в області випущено понад 400 тисяч вищезгаданих карток, а загальна сума всіх доступних кредитних лімітів на Житомирщині становить майже 765 млн грн. В середньому кредитний ліміт на одній активній картці сягає 5 тисяч грн.

Для тих, хто хоче нарешті випробувати довгоочікуваний безвіз, картка “Універсальна ГОЛД” додасть зручності під час подорожей. Конвертація у потрібну вам валюту за кордоном відбуватиметься автоматично.

Копійка до копійки - як економити
Якщо ви дотримуєтесь думки - “Хай їм грець, тим кредитним грошам! Якщо їхати на море - то тільки за свої кровні!”, тоді треба розглянути варіанти навіть найдрібнішої економії.
БонусПлюс. У магазинах-партнерах ПриватБанку з програмою “БонусПлюс” можна суттєво заощадити на звичних продуктах, товарах, буденних послугах. Розраховуючись банківською карткою у такій мережі, клієнт отримує на свій бонусний рахунок від 1 до 20 % від суми покупки. В результаті при наступних покупках можна заплатити за товари накопиченими коштами з бонусного рахунку.
Регулярні платежі. Житомиряни можуть уникнути навіть мінімальної комісії при сплаті за газопостачання та інші комунальні послуги. Для цього лише треба підключити послугу “Регулярні платежі” у Приват24. Банк буде сплачувати платежі автоматично з картки, яку визначить клієнт. Послуга абсолютно безкоштовна, що знову ж таки дозволяє економити.
Безготівкові розрахунки. При знятті коштів у банкоматі з картки “Універсальна” (“Універсальна ГОЛД”) клієнт сплачує комісію. Цього можна уникнути, якщо здійснювати розрахунки через термінали у магазинах й інших закладах. Таким чином і поповнення картки, і розрахунок за покупку чи послугу буде безкоштовним.
“Автоплатіж”. Поповнювати мобільний телефон можна без комісій. Для цього треба підключити послугу у Приват24 автоматичного поповнення телефона на заздалегідь визначену суму в разі досягнення мінімального балансу в 5 гривень.
Депозити - примноження заощаджень
Відкладаєте вдома гроші на відпустку, а коли справа доходить до покупки квитків, бронювання помешкання - то виявляється, що ціни вже суттєво зросли. “Потягатись” з інфляцією можна, якщо оформити депозит у банку.
Такий варіант особливо привабливий для тих, хто планує відпочивати на початку осені. Адже і грошей можна ще піднакопичити, і проценти на депозитах значно більші заробити.

Якщо маєте хвилювання, що термін повернення депозитного вкладу не співпаде із запланованою вами датою відпочинку, то для такого випадку у ПриватБанку є депозит “Зручний”.

Звичайні депозитні вклади передбачають і стандартні строки: 1, 3, 6 або 12 місяців. Депозит “Зручний” кардинально відрізняється у цьому питанні. При оформленні вкладу “Зручний” клієнт більше не прив’язаний до стандартних строків депозитів і сам обирає зручну для нього дату виплати заощаджень. Тобто можна встановити дату повернення свого вкладу напередодні запланованого відпочинку.

Приємного відпочинку, яскравих фото і позитивних емоцій! :)

Просмотров: 86744  ·  Комментариев: 0

Кто сейчас онлайн

Пользователи: нет зарегистрированных пользователей


cron
Чтобы оценивать посты Вам нужно залогиниться или зарегистрироваться.
Вы не можете оценивать свои посты.
Вы уже оценивали этот пост.
Вы достигли лимита оценивания постов за сегодня.